A főpolgármester néhány perccel a kormányfő bejelentése után már reagált is a közösségi oldalán.

Orbán Viktor szombaton bejelentette, Budapesten is feloldják a kijárási korlátozást. A jövőben főváros mindig két hét késéssel követi majd a vidéket a további enyhítések tekintetében.

Hozzátette, a felelősségteljes magatartás és a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos. A felelősségteljes magatartás és a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos – figyelmeztetett. A polgármestereket pedig arra kérte, ne vegyék fél vállról a kockázatot, és külön figyeljenek oda az idősotthonok biztonságára. „Hajrá, Budapest” – zárta a bejelentést.

Karácsony Gergely néhány perccel a kormányfő bejelentése után már reagált is, közösségi oldalán azt írta, hogy:

örülök, hogy a kormány végre összeszedte a bátorságát, és meghozta a döntést Budapest újranyitásáról. De azt kérem továbbra se vegyék félvállról a védekezést, és külön figyeljenek oda a kórházakra, ahol – április végéig – többen kapták el a fertőzést, mint ahányan kigyógyultak belőle, és sokkal többen betegedtek meg, mint a szociális intézményekben.

Címlapkép: Facebook/Karácsony Gergely

(hvg.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Főlökött: Nos vegyük csak sorjában ...fideszes igazgató...kinek is kell vinnie a dolgokat az otthonban??? nem láttam egyetlen iratot sem,amiben a fidesznyik igazgató könyörgött volna hogy orvos legyen ...arról nem beszélve hogy mivel a törvény szerint kell,kinek is kell ezt betartatni??? nem véletlenül a fideszes f@szkalapnak ,aki ott terpeszkedik az otthon igazgatói székében?? és ha már ott tartunk hogy ki-kinek a főnöke...kinek van korlátlan hatalma,egyben egyszemélyi felelőssége mindenért ami ezalatt történik??? segítsek,vagy ezt még te is meg tudod mondani egybites agyaddal???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.