A rendőr a kétségbeesett nővel kiabálni kezdett, miközben a járókelők döbbenten nézték az esetet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ez a két f@szkalap holnap még mindig rendőr...ilyen állatokat is felvesznek már??? még megértem a tekeseket,ha olyan a helyzet,de egy 50 kilós nővel ez a két tohonya,?? ez most megint sokat dobott a zsaruk megitélésén...ha normális a parancsnokuk,akkor repülnek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
A rendőri brutalitás aranyérmesei. Jó, hogy nem lőtte agyon a helyszinen a Nőt a 2 Ávós !!!
RonaGyuri
mi indokolhatta a rendőrök ilyen fellépését. ??? komolyan kérditek? Mert megtehetik! =))
RonaGyuri
Arról nem is beszélve, hogy az sem zárható ki, hogy az Örömódát is dúdolgatta!!! =))
Málna
Akármi is történt, az biztos, hogy a nő nem teljesen komplett. Ez az eszement ordítozás...
görbetükör
@Málna: Csak akkor ordított, amikor a karja fájt. Brutális módon bánt ez a két nagy darab a nővel. Nem terroristát fogtak, nem rablógyilkost, hanem egy szabálytalanságot elkövető nőt. Akit elvben szolgálnak és védenek.
Málna
@görbetükör: Egész pontosan egy szabálytalankodót fogtak, aki ellenállt a rendőri intézkedésnek. Mégis mit kellett volna csinálni, ha nem akar együttmúködni? Hagyni, hadd menjen?
Zsopiale
A rendőrterror szépen fejlődik, amíg szarbángeci és maffiája mögöttük áll, egyre nagyobb a pofájuk, legalábbis egy részüknek: a szervilis náci hazaáruló pribék patkányoknak...
lampa laz
a zamazonhazudós-hadarósdekázós-hegedűs(i)gazságügyiminiszter jucus erre is aszongya, h tévedtek a szolgálunk és védünkök... közben a gyilkosok, betörők szabadon garázdálkodhatnak, mert a piroson áthajtót sokkal egyszerűbb elkapni.
Pálinkás Pál
és ez a két f@szkalap holnap még mindig rendőr...ilyen állatokat is felvesznek már??? még megértem a tekeseket,ha olyan a helyzet,de egy 50 kilós nővel ez a két tohonya,?? ez most megint sokat dobott a zsaruk megitélésén...ha normális a parancsnokuk,akkor repülnek!!!
görbetükör
@Málna: Szépen bekísérni. De nem leteperni és a karját kiforgatni. Szerintem még a bilincs sem kellett volna. A két nagy darab megoldhatta volna ezt kulturáltabban is.
jesz
Ha olyan jók fogalmazásban, mint leteperésben, akkor hibátlan jelentést fognak írni az esetről. Méghozzá olyant, hogy az összes feljebbvaló zokogva olvassa...íme ilyen jó emberek védik a kedvességet, szeretetet nem érdemlő, jó szót nem értő polgárokat...talán még arra a faliújságra is felkerülnek, melyen az áll: akikre büszkék vagyunk.
Málna
@görbetükör: Be akarták kísérni szépen, a nő nem hagyta, ellenállt, ezért kellett ez az intézkedés. Ha együttműködik, megy magától, még bilincs sem kellett volna, valóban. Csakis magának köszönheti a hölgy, hogy így járt. Lehetett volna kulturáltan, ha ő is így akarta volna.
Az egyetlen, amit a rendőr rovására lehet írni, hogy felemelte a hangját. De emberileg még az is érthető.
vacsi
Azért az kiderült a cikkből, hogy nem azért vitték be, mert áthajtott a piroson, hanem azért, mert nem igazolta magát. Igazán bajban akkor lesz, ha mégis volt nála személyi...
görbetükör
@Málna: Nem értek egyet. Semmi, de semmi nem indokolta, hogy a nőnek ilyen brutál módon csavarják ki ketten is a karját. Szerintem üvöltsön, ahogy tud, fogja le normálisan, bilincselje meg, de ne szadizzon. A nő ezért sikítozott.
Egyébként sem ismerjük a körülményeket.
Nessy
Remélem, szegény zsernyákoknak nem keletkezett maradandó sérülésük, miután a nő "erőszakot alkalmazott velük szemben"!
Nem védeni akarom a biciklist, mert mi a az ördögnek nem igazolta magát, ha esetleg volt nála igazolvány. De ahhoz, hogy kapálózzon és rúgjon, nem éppen finoman kellett előtte már bánni vele. Szerencsére azért nem minden rendőr ilyen. Ezek másképp reagáltak egy szituációra. Bunkó? goromba? csak rossz napja volt?
Málna
@görbetükör: Azt majd elmondják az illetékesek, hogy mennyire volt szakszerű a hölgy kezének hátracsavarása. Én mindenesetre semmi kivetnivalót nem találok benne, sőt, kifejezetten támogatom a kemény fellépést, ha valaki ellenáll a jogos rendőri intézkedésnek.
görbetükör
@Málna: Nem, nem az illetékes mondja meg, hanem a nő. És nem bűnöző, hanem olyan, aki nem tartott be egy szabályt.
Hányan mennek át a piroson? Mindnek meg kellene tekerni a karjait és bilincsben elvinni?
Ismét elmondom: nem a büntivel van baj, hanem annak a módjával.
És ha a bántalmazás szerinted nem áll fenn -- hát, nem szeretnék a hozzátartozód, de még az ismerősöd sem lenni!
Málna
@görbetükör: Már hogy mondaná meg a nő? Nem ő szabja meg, hogy miként lehet valakit lefogni és megbilincselni...
És igen, aki ellenáll a jogos rendőri intézkedésnek, annak nyugodtan csavarják hátra a karját és bilincseljék meg. Nem kell velük finomkodni, majd legközelebb meggondolják, hogy együttműködjenek-e.
RonaGyuri
@Málna: te honnan tudod hogy jogos??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.