Meghalt egy motorkerékpáros, aki lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópálya kőröshegyi lehajtóján szombaton – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Szörnyethalt egy motoros Somogyban
Fotó: police.hu

Azt írták: a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt, a 34 éves balatonszemesi férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A motort elnézve...nem éppen andalogva közlekedett...
Sámannus
A motorkerékpárt be kéne tiltani a közúti forgalomban. A baleset során nincs hatékony védelme a jármű utasának. Szerintem ez elegendő indoka a tiltásnak.
Pálinkás Pál
@Sámannus: És miért kéne betiltani??? senki nem kötelez rá hogy motorozz..ennyi erővel betilthatnád a sielést is...ott is száguldoznak sokszor 100 felett, miért jó nektek a tiltás??? ha nagykorú,és saját akaratából teszi,akkor mit kell vele foglalkozni???
Sámannus
@Pálinkás Pál: Sajnos az élethez annak is joga lenne aki szeret motorozni. Megteheti, ha nem azzal közlekedik. A közúti forgalom egy másik szakma. Tegnap jöttem haza, mellettem a kerékpárúton egy kismotorral repesztettek. No kérem itt párhuzamosan gyalogosok is járnak. Ha kijön a másik forgalmi sávba, mindenkinek csak szálka a szemében. Szóval az idő túlhaladt ezen az eszközön. Max sportolni érdemes vele. Szerintem.
Sámannus
@Pálinkás Pál: Néz meg azt a motor szörnyet. Olyan bikára tervezték, mint egy verseny motort. megy is mint az állat. csakhogy a forgalomban nincs bukósáv, sóderágy . a biztonságérzet hamis illúziót kelt. ez a szerkezet nem alkalmas közúti forgalomra, mert képtelenség ehhez biztonságosan igazodni. Ilyen motorost én még nem láttam nyugodt tempóban közlekedni a többi járművel.Ez a gyerek ki ment az útra és egyszerűen megölte magát.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Ebben igazad van...de aki felül rá,az pont ezért teszi...száguldozni akar!...És mivel az ember nagyon törékeny,általában a motoros húzza a rövidebbet...de egyet azért tisztázzunk,sosem a motor a hibás ,hanem aki vezeti...mindenkit nem védhetsz meg saját magától...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.