Egy hónapos hullára bukkantak a rendőrök.

Megölte és elásta ismerősét a tatabányai férfi – durva, amit a rendőrök a helyszínen találtak – képek

Emberölés miatt nyomoznak a rendőrök egy 33 éves tatabányai férfi ellen, aki már be is ismerte tettét.

A rendőrség tájékoztatása szerint az eddigi adatok alapján H. Imre 2020. április 12-én este Tatabányán összeveszett egy ismerősével, akit többször meg is ütött, és ebbe az illető belehalt.

A tettes ezután a holttestet egy Szomód külterületén lévő tanyára vitte, ahol elásta. A holttestre 2020. május 15-én találtak rá, a rendőrség ekkor szerzett tudomást a bűncselekményről.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében. Mindössze 24 órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a bűncselekmény elkövetőjét, akit május 16-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását.

Megölte és elásta ismerősét a tatabányai férfi – durva, amit a rendőrök a helyszínen találtak – képekMegölte és elásta ismerősét a tatabányai férfi – durva, amit a rendőrök a helyszínen találtak – képekMegölte és elásta ismerősét a tatabányai férfi – durva, amit a rendőrök a helyszínen találtak – képek

Forrás: Police/Blikk

Kép: Police

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.