A független képviselő Kásler Miklósnak is üzenni kíván ezzel.

Agyrém: feljelentette saját magát rémhírterjesztésért az ellenzéki képviselő

Lássuk, ki nem mond igazat: feljelentettem magamat rémhírterjesztésért!

– írta Bencsik János független országgyűlési képviselő vasárnap reggeli közleményében.

Bencsik emlékeztetett, hogy 72 órája hozott nyilvánosságra egy videót a hazánkba érkező használhatatlan kínai védőfelszerelésekről. A képviselő szerint az ország több pontjáról megkeresték egészségügyi dolgozók azzal, hogy „nagyon kevés védőfelszerelést kaptak, és ezeknek a többsége sem alkalmas arra a célra, amire őket használni kéne”.

Dr. Ralovich Zsolt, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház vezetője péntek este közleményt adott ki, amelyben “valótlan állításoknak” nevezte a videóban elhangzottakat.

Ennek ellenére nincs tudomásom arról, hogy a három napja elérhető videóm miatt bárki feljelentett volna.Úgy döntöttem, megkönnyítem Ralovich úr dolgát, és ügyvéd segítségével megírattam magam ellen egy feljelentést rémhírterjesztés miatt. Nincs más dolga, mint aláírni és postára adni

– közölte Bencsik, aki egyúttal megjegyezte:„ha tehát valóban hazugság mindaz, amit a videómban bemutattam, csak le kell folytatni a nyomozást, és kiderül az igazság”. Hozzátette, hogy a mentelmi jogáról kész önként lemondani.

Ha viszont mindezek ellenére sem Ralovich úr, sem más nem tesz ellenem feljelentést, akkor azt beismerő vallomásnak fogom tekinteni

– fogalmazott a képviselő, aki maga is feljelentést tett foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, Kásler Miklóst megnevezve politikai felelősként.

Forrás: 24.hu

Kép: MTI/Balogh Zoltán

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért pl. a "lélegeztető gépekről" annyit, hogy a beérkezettek jó része nem "lélegeztetőgép",hanem légzést segítő eszköz! Van némi differencia a kettő közt! Hogy ezeken ki, mennyit keresett, fedje jótékony homály!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Nessy: Elképesztő már ez...:( Persze 36e ágy nagyon jó(nem), csak itt az intenzíves ágyak száma a mérvadó gondolom. Tehát lélegeztetőgép + oxigén, egyéb funkciókat monitorozó gépek, speciális ágy és persze a személyzet, akik nélkül ez mit sem ér... Kíváncsi lennék, hogy ilyen téren mennyi a szabad!!! ágyak száma. Valójában hány ilyen "állomáshoz" van meg minden egyben..? :(
Nessy
@SystemError: A töredékéhez! Ami valós lélegeztető gépet vettek, ahhoz meg elfelejtettek egyszer használatos szereléket venni! Ilyen, amikor nem kérdeznek meg legalább egy intenzíves orvost, hogy miből áll a egy használható felszerelés. Sőt, egy sok éve ott dolgozó nővér is elmondta volna nekik! Lényeg, hogy drága külügyérünk és a főnöke fotózkodtak a reptéren a ládák mellett. Reklám és propaganda minden mennyiségben, csak kicsit magas költséggel.
Nessy
@Shikari: Várd ki a végét! Pintér elvtárs úgy átalakítja az egészségügyet, hogy Isten óvja azt is, meg a betegeket is!
Az dilettáns beszerzésekből nem lesz bünti, hiszen külügyérünk bonyolította! Aki meg neked ellenség, mert felhívja a figyelmet, hogy némelyik készülék nem arra való, amire szükség lenne, akkor kezeljék azokkal hűséges híveiket!
Nessy
@Shikari: Azt hiszem ebben a témában inkább nem vitatkozom! Miután a sok éven át a finanszírozással foglalkoztam, és ma is érdekelnek a számok,inkább nem szólok semmit, mert "sötéten látom" a helyzetet. Tudod ez a "kórház bezárás " is olyan, mint a megszüntetett vasúti mellékvonalak. "Mindent újra nyitunk"! Volt a választási program. Aztán mi történt? Semmi! Az igaz, hogy az OPNI néha nagyon hiányzik!
szegfue
@Nessy: tegnap 11:25 Nemcsak tipusában, hanem az árában is lényeges a különbség! Legalább 10-szerese!
Nessy
@Shikari: nem bűnbakot keresek! Csak már unalmas, hogy amikor naponta ad hoc módosítanak, törölnek, hoznak törvényeket, akkor némely esetekben még mindig 10 év előttre hivatkoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.