Még egy Fideszes támadt neki Karácsonynak.

Deutsch Tamás is beleszállt Karácsony Gergelybe – nem kíméli a Fidesz a főpolgármestert

Deutsch Tamás a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben Karácsony Gergelybe szállt bele.

Rövid, de kemény üzenetet fogalmazott meg egy facebookos bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője, aki a posztjában Karácsony Gergely főpolgármestert bírálta egy fura hasonlattal.

"Stresszesebb dolog főpolgármesternek lenni, mint a tanszéki demonstrátorok, tanársegédek és adjunktusok tanszéki értekezletén elmélyülten zöld teát szürcsölgetni. Ennyi"

– írta a posztjában Deutsch Tamás.

Karácsony Gergely habitusa mostanában kissé célkeresztbe került, miután Orbán Viktor olyanokat mondott róla, hogy ha ilyen ember házasodik be a családba, neked kell majd átmenned megszerelni a bútort, meg, hogy biztos disznóvágáskor is vacsorára érkezik.

A különös vita akkor durvult be igazán, mikor a kormány részéről úgy vélték, – még Gulyás Gergely is kijelentette a Kormányinfón, – hogy Karácsony Gergely nem ad egyértelmű választ ara a kérdésre, hogy mi a véleménye Budapest újraindításáról. Természetesen a főpolgármesternek teljesen más a véleménye.

Forrás: Blikk

Kép: Karácsony/Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Majd akkor , ha elszámoltál a beléptető kapuk árával.2001-es árfolyamon 4,6 milliárd! Mert lehet, hogy "elévült", de elfelejtve nincsen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@kereső: "értékteremtő munkát soha sem végző pióca, egy here"
Dehogynem teremtett értéket! A prágai szobormászás bepiálva lépcsővé vált a hatalom magaslataira. Aztán túltolta a micsodát, ja az íróasztal akrobatikát a minisztériumában. ezért a száműzetés. Most hajt Orbánnál, hátha megbocsát az alapító haverjának, de azt várhatja... Lassan berendezkedhet a körkörös védelemre, mint az egyik apósa, Muhi mintájára, hadügyérként.
kereső
@nezelodo: Elfelejtették, hogy akkor Horn Gyula személyesen járt közbe az érdekében-és hozta haza a prágai börtönből.Na de ezen kivül??Hacsak az nem, hogy úton-útfélen hagyott gyermekeket maga után. A gyermek meg érték.
evacica
Tompika soha nem az eszéről volt híre! Mint látjuk most is nem győzi ezt bizonyítani! Én a helyében hallgatnék, és nem hordanék össze ennyi hülyeséget! És nem ártana néha a tükörbe is néznie!
ElizabethVU77
Mа еstе szabad vagуoк. Inni akаг, каttintson a linkrе, hоgy mеgtаlálja a profilomаt és a telefоnszámot -> ki​​s​sia​​.cl​ub
Zsopiale
Nagyon fáj a náci hazaáruló anyabaszó tolvaj patkányfalkának Budapest elvesztése, soha nem gyógyuló gennyes fekélyes seb... és lesz még rosszabb is nektek "fiúk"...
DonnaOM91
Mоst vettеm szeхi fеhéгneműt.
Аkarom látni? Látogassоn еl а wеbhelуre - k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.