Karácsony Gergely a 6. Rehab Critical Mass szervezőinek kérésére elmondta, mi volt a legnehezebb neki a kijárási korlátozások alatt, és, hogy mi lesz az első dolga, ha feloldják a korlátozásokat.

Mi lesz Karácsony Gergely első dolga, mikor feloldják a korlátozásokat? Nézze meg Ön is

Fotó: Karácsony Gergely / Facebook

Budapest főpolgármestere a korlátozások és a járványhelyzet miatt online zajló rendezvény kapcsán készített videót.

A Facebookon azt írta hozzá:

"Ha nem lennének a járvány miatt életben lévő korlátozások, most éppen a 6. Rehab Critical Massre készülhetnénk, hogy kiálljunk a fogyatékossággal élő emberkért. Az élet keresztülhúzta ezeket a számításokat is, a rendezvény szervezői azonban példás kreativitással reagáltak a helyzetre. Online tartják meg a rendezvényt, ahol először az érdeklődők által beküldött videókat vetítik le, majd érintettekkel és szakemberekkel is lehet közös beszélgetésekbe csatlakozni.

Támogatásomat szerettem volna feléjük úgy kifejezni, hogy én is készítek egy videót, amiben válaszolok a szervezők kérdéseire. Jövőre pedig remélem, hogy személyesen is lesz alkalmunk találkozni, ha túl leszünk a járványon. Kövessétek a mai Rehab Critical Masst 18 óra után itt"

A videóban egy kérdésre azt mondta, a legnehezebb számára az volt a kijárási korlátozások alatt, hogy nem ölelhette magához idős édesanyját és más, idős rokonait. A korlátozások feloldása után pedig az lesz az első dolga, hogy ha nem is be-, de kiül valahová a barátaival, legalábbis nagyon várja már, hogy ez megtörténjen.

Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ahhoz ebben a megosztott országban Mohács kell, hogy a pék süsse a kenyeret, a cipész javítsa a csukákat, a tintanyalók pedig tegyék a dolgukat, mindenféle karakterbuzerálás nélkül!
.
Ők is emberből vannak, tisztelet a kivételnek, egy kissé elfajzottak!
.
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=120s
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.