Az országos tisztifőorvos kitért arra, hogy a táborok szervezése elkezdődhetett ugyan, de ez egyelőre csak a napközis táborokra vonatkozik. Csakis egészséges gyermek és személyzet lehet a táborokban, azt igazolni kell. Nyilatkoznia kell arról, hogy egészséges − tájékoztatott Müller Cecília. Ha a táboroztatás alatt lenne valaki beteg, akkor az illetőt el kell különíteni, és értesíteni kell a tábor orvosát, valamint a szülőket. A napközis táborokban is a szabadidős tevékenységeket és a kiscsoportos foglalkozásokat javasolják. Fónagy János, Müller Cecília, Kiss Róbert és Gál Kristóf május 18-i tájékoztatója. A sajtótájékoztatót részletesen ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja. Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A sok szájbatekert reklám miatt nehezebben tudok legörgetni a hozzászólásokhoz értelmes véleményeket olvasni, ahelyett szembetalálom magam kurvák/hímringyók hirdetéseivel... förtelem...
volvós
agyatlan szófosó mama!! Tehát ez is, mint minden intézkedés, csak is pofára megy, aki fideszes embrió, az egészséges és mehet táborozni, hogy szemrebbenés nélkül tudjátok az arcokba hazudni...Csicskák !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.