A Fidesz közleményt adott ki, amiben az ellenzék vádjaira reagáltak.

Fidesz: "Lassan eljutnak oda, hogy Kunhalmi Ágnesnek és a társainak köszönhető, hogy eddig elkerültük a tömeges halálozásokat"

Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt. Lassan eljutnak oda, hogy Kunhalmi Ágnesnek és a társainak köszönhető, hogy eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket és tömeges halálozásokat – közölte a Fidesz az MTI-vel.

A Fidesz keddi közleményében az MSZP-s Kunhalmi Ágnes nyilatkozatára reagált, amelyben az ellenzéki politikus az állami kórházakat nevezte a járvány gócpontjainak.

A Fidesz értékelése szerint a baloldal végig csak akadályozta a védekezést, nem támogatta a gyors és hatékony védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, helyette "Brüsszelben jelentgették fel Magyarországot, álhíreket gyártanak, és dudálgatnak".

Leszögezik: a járvány alatt eddig egy gócpont alakult ki, a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában, ahol már 45 fő az elhunytak száma és 306 idős ember fertőződött meg.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Kovács Tamás

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Továbbá a kórházi egészségügyi személyzet 14%-s fertőzöttsége is a Pesti úti idős otthonban következett be!
Ahogy most is teszt nélkül kell az idős otthonoknak a kórházakból küldött betegeket átvenni! Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@simmering73: Ha igaz az a megállapítás, hogy "a kórházakban megfertőződött emberek vitték be a vírust az idősotthonokba", akkor nem volt-e logikus bezárni a kórházakat?
human
Orbán olyan mint aki egyszerre indul a többiekkel a labirintusba csak neki térképe is van és büszke rá, hogy ő lett az első.

Előadja, hogy ő milyen jól kezelte a járványt miközben még az összes polgármeter előtt titkolta a védekezéshez létfontosságú adatokat még a fideszes polgik előtt is.
balos
@human: A fideSS szavazó nem a tényekben,hanem a szájába öntőtt szar mennyiségének a "fényében" sütkérezik!Érthető,hisz a hitük másról sem szól ,mint a titkosított adatok legalizálásának!Mert az intollerancia köteles lacikat szűl!
csipetke
Fáj nekik,hogy Kunhalminak igaza van. Elmebetegek.Az idősek otthonába honnan került a vírus,ha nem a kórházakból?Ott tenyésztették a kamrában befőttesüvegekben,vagy mi?
Hiába kérte Karácsony,hogy tesztelés nélkül nem vigyék vissza a kórházakból az időseket,most meg vergődnek,mint a hal a szatyorban.Meg persze vádaskodnak,ahelyett,hogy beismernék a hibáikat.Más országokban ki tudtak állni a vezetők,és beismerték,hogy késve intézkedtek.Ezek meg bűnbakot keresnek.Na de ez nem újság,ezt csinálják,mióta itt garázdálkodnak a nyakunkon.
csipetke
@CsipkeRózsa: 18:13 tegnap Azt olvastam valahol,hogy ádert azért nem engedte orbán megszólalni vírus-ügyben,mert így ő arathatta le a "dicsőséget".Az igencsak kétes dicsőséget.Na de láttuk mit csinált,egyúttal lezavart egy sort a '22-es választási kampány részeként.Röpködött kórházról kórházra,mint egy narkós denevér,"váratlanul"betoppanva,NCIS-t játszva.Ezen röhögtek a politológusok is,hogy váratlanul,csak előtte a TEK-esek centiről centire átvizsgálták az egész kórházat
ómió
Még egy fikarcnyit kéne ráhazudniuk és tényleg...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.