Százhalombatta térségében a 6-os főúton kisebb torlódás alakult ki.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szeritn a következő a helyzet az utakon:

Már erős a forgalom az M1-es autópályán, a zsámbéki és a tatabányai terelt szakaszon, az M3-as autópályán, a főváros irányába Bag térségében, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé, továbbá az M5-ös autópályán, az ócsai szakaszon, Budapest irányába.

Az M0-s autóút déli szektorán, Halásztelek és Nagytétény térségében élénk a forgalom mindkét irányban.

Erős a járműmozgás a 6-os főúton Százhalombatta térségében, ahol a 29-es és a 30-as km-nél alakult ki kisebb torlódás.

Lezárások

Az M3-as autópályán a 40-es és a 43-as km között, hídfenntartási munka kezdődött. Emiatt a Vásárosnamény felé vezető oldalon a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé vezető oldalon a külső és a leálló sávot zárták le, a járműveket a belső sávra illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Lezárták a 44-es főúton a 34-es és a 37-es km közötti szakaszt építési munka miatt. A forgalmat a főúttal párhuzamos, újonnan megépített M44-es autóúti szakaszra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv lesz járható. A munkavégzés várhatóan 1 évig tart!

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópontban aszfaltozás miatt egy sávot lezártak az M5-ös autópálya felé vezető felhajtó ágon.

Visszaállt a régi forgalmi rend az M4-es autóúton, Abony térségében, a 401-es főúti csomópontban, ahol ismét lehajthatnak Abony irányába. A 401-es főút felől pedig újra felhajthatnak az M4-es autóútra Szolnok irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.