A sanyarú körülmények között dolgoztatás gyakorlatára a vírusgócpontok mutattak rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "sajátos kipcsak gondoskodás" még a távoli Mongóliára is kiterjed, oda is ment egy kis apró munkahely teremtésre. Na ennek járjon utána egy akármilyen oknyomozó. Biztosan van valamilyen - semmire sem kötelező - testvéri szerződés, annak alapján átutalás, fellendítendő esetleg a Kajmán szigeteki bankszektort.
scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/95351074_3012557475472049_7010868072961540096_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hMORFALBPe0AX_Beq2j&_nc_ht=scontent-cdg2-1.xx&oh=c9aa32b9ebbf2c9c30c0bd22e0ad1b70&oe=5EEA72B3
Első alkalommal kiderítené, hogy egy szemét és egy szerszám ellenség és harcolni kell ellenük! Elkezdene szervezkedni
és onnan minden seprűt és lapátot ellopna a szemtelen!
Eladott Ország
Idézzük csak Kövér polihisztort:
„Történelmi okokból kifolyólag egy tőkeszegénységgel küszködő régió, ennek vannak gazdasági értelemben előnyei is. Ezért van annyi munkavállaló – főleg lengyelek – Nyugat-Európában, mert kevesebbel is beérik – elnézést kérek, idézőjelbe téve -, mint a jóléti állam szolgáltatásaihoz hozzászokott, hogy ne mondjam, némely esetben hozzálustult helyi polgárok. Ez egy versenyelőny a lengyel munkavállaló számára, mert van munkája Londonban, és viszonylag jól keres, és azt hazautalja. Az meg annak az országnak is versenyelőny, számos szegény(ebb) közép- és kelet-európai ország ebből él”.
Annak illusztrálására, hogy mennyire dühöngő vércinikus gecik irányítják ezt az országot, említsük meg itt azt is, hogy Kövér nem az első fideszes szócső, aki megnyilvánult ebben a kérdésben, amelyet egyébként a sajtó úgy általában nem vert különösebben nagy dobra. És még azt is mondta, hogy ők is szeretnék ha a parlamenti képviselői díjuk is elérné a nyugat-európai szintet. Na, most álljon alá! Hogy rohadt volna bele abba a kurva anyjába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.