Friss fejleményeket közölt a félreszevazásos üggyel kapcsolatban a Jobbik elnöke.

Jakab Péter: "Az Orbán rezsimmel nincs alku, Varga-Damm Andrea adja vissza a mandátumát!"

A Jobbik frakciója – ha megfelelően tájékoztatják a törvényjavaslat tartalmáról és megfelelően előkészítik számára azt – sohasem adta volna a nevét egy ilyen javaslat elfogadásához – utalt Facebook-posztjában Varga-Damm Andrea hibájára Jakab Péter.

A pártelnök úgy fogalmazott, "a Jobbik vezetésében egy feloldhatatlan bizalmi válság alakult ki Varga-Damm Andreával szemben, és elvárjuk tőle, hogy vállaljon felelősséget az üggyel kapcsolatosan."

A Jobbik összevont elnöksége felszólítja Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát! Amennyiben ő ennek nem tesz eleget, akkor az ellenzéki párt frakcióvezetése kezdeményezi Varga-Damm Andrea kizárását a Jobbik frakciójából. Az Orbán rezsimmel nincs alku

- írta a Jobbik elnöksége nevében Jakab Péter.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha nem adja vissza a mandátumát, független lesz vagy átül a fidesz-frakcióba?
Jó lenne, ha bebizonyosodna, hogy Jakab erős kezű vezető - jó értelemben véve, és nem lesz miért gúnyolódniuk a fideszeseknek. Bár nagyon szeretnének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
szerinttem nevezzükki a petit miniszterellnöknek, az andi meg beleüll a zorbán ölibe.
mindenki jóll jár.
na!
Nyírfa
@Rockxy: Szerintem Péter legyen miniszterelnök-helyettes Dobrev Klára kormányában. Nem tudni, Andi mekkora hibát követett el, de azzal büntetni, hogy Orbán ölében kössön ki, ne is haragudj, ez felér egy méreginjekcióval.
Eladott Ország
@ómió: majus 21.., 10:03; A csúti bűnöző cigány, nem csak hazai, hanem KGB-s orosz ügynök is volt, a KISZ titkári megbízatása már csak hab a tortán, a család és a rokonság/pereputty kommunista elkötelezettségével együtt.
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
ómió
@Eladott Ország:Valami sokkal aljasabb - mi több: "izmosabb" - hazugságot nem találtál rá a "szent könyvetekben", tetüfi?! Lapozd még, hátha...!
Eladott Ország
@ómió: „Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről, valamint az állampárti vezetők és a diktatúra állambiztonsága hivatásos állományának egyes közhivatalok viseléséből való kizárása érdekében szükséges törvénymódosításokról” szavazott kedden az Országgyűlés. És a Fidesz nemet mondott."
„20. alkalommal nyújtották be az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslatot. A kormány 20. alkalommal szavazta le” Nos ennyit a fidesz nevű politikai kurvákról és bűnözők bandájáról!
CsipkeRózsa
Én azért helyeslem Jakab Péter tettét, mert különben az egész pártra rávetődne, hogy a fidesznek dolgozik. Így tiszta marad a párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.