A kormány felszámolja a tranzitzónákat, csak az ország határain kívül, külképviseleteken lehet menekültügyi kérelmet benyújtani – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

A kormány felszámolja a tranzitzónákat a magyar határnál
Fotó: MTI/Molnár Edvárd

Gulyás Gergely közölte: az intézkedés végrehajtása folyamatban van, négy ember, aki idegenrendészeti őrizetben volt abban is marad, 280 embert pedig menekültügyi befogadóállomásra visznek. A Belügyminisztérium, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium az Igazságügyi Minisztériummal együttműködve megteszi a szükséges lépéseket – tette hozzá.

Közölte: a tranzitzóna olyan megoldás volt,

amely megvédte Magyarország határait, és sajnálatos az Európai Bíróság ez ügyben hozott ítélete. Mivel Magyarország köteles betartani az ítéletet, nem tehet mást, mint hogy megszünteti a tranzitzónákat

- mondta.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Végre egy ítélet, amelyet végrehajtanak és nem szabotálják el. Mert láttunk már olyat is: az Európai Bíróság ítélete szerint a magyar államnak kártérítést kellett volna fizetnie Iványi Gábor tiszteletesnek és a gyülekezetét fel kellett volna vennie egyházi státuszba. Ennek az ítéletnek egyik elemét sem hajtották végre. Egyébként jogállam vagyunk!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Végre egy ítélet, amelyet végrehajtanak és nem szabotálják el. Mert láttunk már olyat is: az Európai Bíróság ítélete szerint a magyar államnak kártérítést kellett volna fizetnie Iványi Gábor tiszteletesnek és a gyülekezetét fel kellett volna vennie egyházi státuszba. Ennek az ítéletnek egyik elemét sem hajtották végre. Egyébként jogállam vagyunk!!!
tudode
Illene megköszönni a migráncsoknak, hogy a nyomorukon választást is nyerhettek!
.
Azzal együtt, hogy volt idő, amikor még több millió bevándorlót várt az, aki a Charlie Hebdo békemenetnél jött rá, hogy új ellenséget lehet őfélesége apicsámcsog horizontjára rajzolni:
.
---- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
.
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
Oszt' mégis szüksége van őfőméltóságának, csak nem a bevándorlókra, hanem a vendégmelósokra, amelyet még a járvány idején is belátott:
.
www.google.com/search?q=Korm%C3%A1nyhat%C3%A1rozat+vend%C3%A9gmunk%C3%A1sokat&oq=Korm%C3%A1nyhat%C3%A1rozat+vend%C3%A9gmunk%C3%A1sokat&aqs=chrome..69i57j33.683122j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
nevemnick
@Shikari: most már azt teszik amit tenniük kellett volna. Határ lezár, külföldi képviseleten lehet jelentkezni. Addig sem kellett volna a határon drága pénzért tranzit zónákat kiépíteni, és vigyázni rájuk. (Na, de kellett a mani a haveri körnek.)
Nessy
Majd megtanulják a migráncsok, hogy jó pénzért semmi akadálya a "letelepedésnek", sőt kamatostól kapják vissza a pénzüket! Ha jól választanak "harcostársat, barátot" és köztörvényes bűnözők, még diplomata autót is küldenek értük!
nevemnick
@Shikari: Deutsch Tompikára, Szájer Józsefre, és a többi seggnyaló magyarra, szerbre, románra gondoltál? Látod így már igazad van!
tudode
Tehát nem jószántából szünteti meg őfélesége a tranzitzónákat, az Európai Bíróság ítélete miatt, de az Európát elcsúfító felcsúti pengés fal marad!
.
www.google.com/search?q=Elit%C3%A9lte+Magyarorsz%C3%A1got+tranzitz%C3%B3na+Eur%C3%B3pai+B%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g&oq=Eli&aqs=chrome.0.69i59j69i57j46j0j46l4.4404925j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
Qqberci
Felépítették - jó pénzért.
Most lebontják - jó pénzért...

Ügyes!!!...
Gauntlet
A határt még mindig ugyanaz a 3 bátor magyar védi a beharangozott rohamoktól? Hmm?
Eriksson
Nincs tranzitzóna, nem kell senkit etetni, pátyolgatni, nem lesznek "fogvatartottak".
Tiszta sor.
Aki Én
@Shikari: akkor pá!
Gyere néha látogatóba.
...áh, inkább ne.
verőce21
A "szíriai" sivatagi cigányok menjenek visszább, mert csak az iráni nagykövetségünkön lehet menekültkérelmet beadni hozzánk...!
Klubtag
Nem kell a miérteken, hogyanokon elmélkedni. Az ilyen kormányzati döntések mögött mindig egy-egy Eu által kilátásba helyezett szigorú büntetés (főleg pénzmegvonással való fenyegetőzés) szerepel, amit a fidesz-kdnp kormányzat nem tud nélkülözni. A túlnépesedett, támogató "sakál-családjaik" nem eresztik el a koncot, amit megkaparintottak. Megtartani, táplálni kell őket legalább a 2022-es választásokig. Hogy győzelem után mi lesz, azt majd az akkori körülmények alapján dönti el OV. Az ő módszere (és ebben kisinasa és követője VJ is megcsillantotta "képességeit"???) olyan, mint egy zugjogászé. Haszonelvű, erkölcstelen és legfőképpen a társadalom igazságérzetével gyökeresen ellentétes.
CsipkeRózsa
Azt hittem, ide hozza Budapest határához, hogy megörvendeztesse a az itt élőket.
peterkelemen
Szégyen! Az meg pláne, hogy uigye Svédországgal ijesztgetik a magyarokat miközben oda is mennek a magyarok. Az Isten Veled Magyarország műsorában egy egész család odamenekül ki Svédországba. Abba a Svédországba ahol a migránsokat is befogadták: rend van, fegyelem és jó az élet: sokkal élhetőbb, mint bárhol máshol.
ómió
Mehetnek a "kedvencek" a képviseletekre!
tudode
Előfordulhat, hogy jön az EU-s hétéves költségvetés, és megjátssza a jó fiuKÁT az, aki Sorostól kezdve legtöbbnyire más zsebéből rakosgatta a hokizsebébe a lóvét, amellyel megfizeti alattvalóit, amelynek ára a KUSTI, miközben a környezete egy része már lepipálja II.Erzsébet vagyonát is!
.
www.google.com/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+gazdagabb+II.+Erzs%C3%A9betn%C3%A9l&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+gazdagabb+II.+Erzs%C3%A9betn%C3%A9l&aqs=chrome..69i57j0l3.10938j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------------------
.
Hogy is van ez!
.
Akkor, amikor az ország rájuk/rá bizott vagyona ugyanolyan munkaeszköze, mint az utcaseprőnek a seprő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.