Skultétit felőrölték az elmúlt hetek, kérelmet elfogadta a Fővárosi Közgyűlés. 44 lakójuk halt meg a járványban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Én megértem. Ha valaki összeroppan, akkor nem tud kiállni. De a lemondólevelében elmondta, amit akart. Szörnyű lehetett, ő minden nap átélte azt, amiről mi csak olvastunk.
Akik támadták, és támadják most is az otthont abban a reményben, hogy meghurcolhatják Karácsony Gergelyt, azokkal nem leszek együttérző, amikor visszanyal a fagyi. Kapják meg, amit megérdemelnek.
CsipkeRózsa
Orbán bandája mindenkit kinyír, akit tud.
Egy járványhelyzetben, főleg idősotthonban, felelősök ellen vizsgálódni rendőrséggel, diszóság és átlátszó!
Nessy
Tökéletesen igaza van! Máshol, ahol szintén kialakultak a fertőző gócok, hasonló, ha nem nagyobb arányban, nem csináltak, és csinálnak ilyen , olyan ellenőrzést. A kormányhivatal, amelyik feleslegesnek tartotta a tesztet a kórházból visszaszállított betegek esetében, meg majd jutalmat kap a helytállásáért! Egyébként más országban is hasonló a helyzet az idős otthonokban. Nálunk más városban is, csak itt Karácsonyon akarnak ütni, és Skultétin csattan a pofon, meg a vegzatúra!Tényleg, itt nem vizsgálódik az ÁSZ??? Kikérdezhetnének pár vírust, hogy ki pénzeli őket, és eleget tettek e a kötelezettségeiknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.