Nem mond le parlamenti alelnöki tisztségéről Sneider Tamás; a Jobbik politikusa ezt csütörtök délután jelentette be közösségi médiaoldalán. Közölte: munkáját minőségi kritikával nem illették.

Sneider Tamás nem mond le a parlamenti alelnökségről
Fotó: MTI/Mónus Márton

A politikus bízik abban, hogy "a frakció elnöksége nem süllyed arra a szintre, hogy a házelnökkel kezdjen el kooperálni" eltávolítása érdekében.

Ha a frakció ki is zár soraiból, akkor sem lépek ki a pártból. Ezért a pártért, ezért a közösségért én már rengeteget dolgoztam, rengeteg áldozatot hoztam, rengeteg jogos és jogtalan támadást elviseltem. Én úgy érzem, hogy tettem már le annyit a képviselői munkámmal is az asztalra, amiért cserébe a minimum, amit megérdemlek, hogy ne kelljen csöndben elballagnom, amikor már nincs rám égető szüksége a jelenlegi elnökségnek

- fogalmazott Sneider Tamás.

Hétfőn közölte az MTI-vel Szilágyi György, a Jobbik szóvivője, hogy a párt visszahívja 2014 óta betöltött parlamenti alelnöki tisztségéből Sneider Tamást, helyére Balczó Zoltánt jelölik.

Közlése szerint a lépés "nem személyről, hanem feladatról szól", hiszen minden posztra megpróbálják a legmegfelelőbb személyt állítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.