Minden jogi lehetőséget megragad majd a Demokratikus Koalíció, hogy megtámadja az Állami Számvevőszék döntését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hiába 10 éve miniszterelnök Orbán, képtelen beletörődni, hogy Gyurcsányt sem erkölcsileg, sem szellemileg soha nem fogja legyőzni. Erkölcsről, persze, az ő esetében gyakorlatilag nem is beszélhetünk, a többit meg hagyjuk: Orbánról vagy jót vagy semmit. Úgyhogy a továbbiakban maradok a semminél.
Ferenc ma közzé tett egy videofelvételt, már két helyre linkeltem, ide is beteszem, mert érdemes megnézni, ha valaki még nem látta:

www.facebook.com/gyurcsanyf/videos/842151182861127/?v=842151182861127

Csak együtt emelhetjük fel a hazánkat. A pártjaink és mi. Egymás nélkül semmire nem fogunk jutni. És, ha támadják a pártjainkat, szervezeteinket, minket, a polgárokat, akkor ki kell állnunk egymásért.
Most már nincsen kijárási tilalom, gondolom, a 65 éven felüliek is közlekedhetnek délutánonként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Idióták! Ez ugyan olyan mintha azt mondaná Gyurcsány, hogy minden jogi lehetőséget megpróblunk Hitler államában Hitlerrel szemben. Nevetséges! Ide totális ellenállást kell megszervezni országszerte és a végsőkig harcolni!
Nyírfa
@Béla333: 18.21

Te így élted meg, én nem. Nekem tetszett, méltónak találtam a továbbadásra. Az igazát, ami a társadalom közönyét, sült galamb várását illeti, nem hiszem, hogy bárki vitatná.
RonaGyuri
@Nyírfa: hagyd egyébként normális de két dologban elszállt: Gy gyűlölete és a Szakasits unoka alfelének imádata! =))
RonaGyuri
azért ilyeneket nem kellene mondani, mert ösmerván ártunk és qurmányunk pribékjeit megteszik a kedvedért! =))
verőce21
"Polcról leemelhető” dokumentumok bemutatásán múlik, hogy Szemkilövetőék újra megkaphassák az állami támogatást, amennyiben azok bizonyítják a párt törvényes gazdálkodását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.