Soros neve is felmerült az ügyben.

A tranzitzónák bezárásával Magyarország bezár egy kiskaput, amit az unió döntése megnyitott volna az illegális migránsok előtt – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán szerint a tranzitzónák bezárásával egy kiskaput zártak be a migránsok előtt

Fotó: YouTube

Kovács Zoltán hozzátette: az Európai Bíróságot is beleértve az Európai Unió bürokratái, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták, illetve azok a Soros-szervezetek, amelyek aktívan segítik az illegális migránsokat a határok különböző oldalain, azon dolgoznak, hogy a legtöbb kiskaput hagyják nyitva az európai jogrendszerben és engedjék az illegális migránsok Európába áramlását. Ezért döntött úgy a magyar kormány 2015-ben, hogy megerősíti a határvédelmi rendszert, amelynek egyik eleme volt a tranzitzóna – fűzte hozzá.

Kiemelte: ötödik éve vívják a konfliktusokat; képtelenség annak a rendszernek a fenntartása, amely elnézi, jóváhagyja, sőt emberi jognak tartja, hogy az illegális migránsok biztonságos országok tucatjait átlépve az Európai Unió területére lépjenek. Magyarország volt az egyetlen következetes tagállam, amely a schengeni határokat védve kimondta, visszaélés a nemzetközi és az európai joggal, hogy az illegálisan az Európai Unió határára érkezők oltalomért folyamodnak, majd amikor nem hagyják jóvá a kérelmüket – és ők vannak többségben –, eltűnnek.

"Ennek az üzleti modellnek véget kell vetni" – szögezte le Kovács Zoltán, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy több százezer, oltalomra nem jogosult ember tartózkodik Európában, akik visszaküldésére nincs lehetőség.

Megjegyezte azt is, hogy Magyarországot minden irányból biztonságos országok veszik körbe. A magyar álláspont következetes: ha valaki üldöztetés elől menekül, akkor az első biztonságos országban kell benyújtania menekültkérelmét. Ez nemcsak önvédelem, nemcsak Magyarország jogi és fizikai biztonságát védik, hanem az egész Európai Unió biztonságát – közölte Kovács Zoltán.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
"... Kovács Zoltán, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy több százezer, oltalomra nem jogosult ember tartózkodik Európában, akik visszaküldésére nincs lehetőség."
És pár tízezer ebből magyar útlevéllel migrált be Európába, amiért orbánék jó kis sápot szedtek, a következményeit meg a magyar adózók fizetik majd meg kamatostul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Gyütt Mönt: Miért? Lehetett rajta keresni, nem is keveset!
tudode
Ez a gyülekezet többnyire az éj leple alatt tesznek, rakosgattak/nak szobrokat, de az már csúcs, hogy embereket is az éj leple alatt vonszolnak onnan, oda:
.
Emlékszünk még:
.
--- Az éj leple alatt bontották el Nagy Imre szobrát a Kossuth tér sarkáról
.
444.hu/2018/12/28/az-ej-leple-alatt-bontottak-el-nagy-imre-szobrat-a-kossuth-ter-sarkarol
.
---- Az éj leple alatt befejezték a német megszállás emlékművét
mandiner.hu/cikk/20140720_az_ej_leple_alatt_befejeztek_a_nemet_megszallas_emlekmuvet
.
Megszakad az ember szíve amiatt, amit ezek művelnek a kiszolgáltatottakkal, sőt már saját fajtájukkal is
.
--- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
-----------------------------------------------------
.
Feloldva ezt a rémálmot, amit a KÖZSZOLGÁK kRÉMjei megengednek maguknak:
.
EZT LÁTTA? A "Neked írom a dalt" Magyarországon élő külföldiek előadásában
.
--- Neked írom a dalt - Expats Cover
.
www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=zGuIULJMPu8&feature=emb_logo

!!!

--
Zsopiale
Nah már hiányzott, hogy ez a hazug hazaáruló patkány is felböffenjen valami hazug patkányságot, csak ahogy szokta... erre tartják elvégre...
Pálinkás Pál
Te kopasz bunkó..ti csináltátok ezt a kiskaput...és most örvendezel hogy be kell zárni??? ezt megtehettétek volna ítélet nélkül is,ha ennyire rossz!!! ez a dumád is csak a faék szintű szavazótáborotoknak cseng okosan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.