A Fidesz-frakció arra kéri a kormányt, tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy Magyarországon "a lehető leghamarabb megszabadulhassunk" az egyszer használatos műanyagoktól, könnyen újrahasználható és újrahasznosítható termékekkel váltva fel őket – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese az MTI-hez is eljuttatott pénteki videonyilatkozatában.

Böröcz László hangsúlyozta: a környezet védelme és megóvása mindannyiunk közös érdeke és felelőssége. A klímaváltozás pedig tény, amelyhez alkalmazkodni kell – tette hozzá.

"Ebben a küzdelemben fontosnak tartjuk, hogy megszabaduljunk a környezetünket súlyosan terhelő, egyszer használatos műanyagoktól" – mondta a fideszes képviselő.

Kiemelte ugyanakkor, hogy a jelenlegi járványhelyzetben hasonlóan fontos cél a munkahelyek megtartása is.

Ezért olyan megoldást kell találni, amely segíti az érintett cégek technológiai átállását és az ott dolgozók munkahelyének megőrzését is – közölte Böröcz László.

A kormány a hét elején vonta vissza az egyszer használatos műanyagok betiltásával kapcsolatos törvényjavaslatát, amelyet a koronavírus-járvánnyal és az azzal kapcsolatos gazdasági válsággal indokoltak.

A járványhelyzet eredményeként a gazdaság újraindításának számos egymásra épülő intézkedése között meg kell jelennie annak is, hogy lélegzetvételhez jussanak a hazai műanyagipari vállalkozások, hiszen közülük is sokan válságba kerültek

Forrás: MTI, 24.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Roppant nevetséges amikor a Fidesz kéri a Kormányt, hiszen a Fidesz maga a Kormány, és az a Fideszes aki nem azt csinálja vagy nem úgy szavaz ahogy Orbán előírja, az hamarosan repül a Pártból !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Roppant nevetséges amikor a Fidesz kéri a Kormányt, hiszen a Fidesz maga a Kormány, és az a Fideszes aki nem azt csinálja vagy nem úgy szavaz ahogy Orbán előírja, az hamarosan repül a Pártból !
csipetke
Most betiltani?Tuti,hogy nem fogják,mert pénztáros lölő lányának van valami műanyagüzeme..És ugye a sajátlábúék az első,második a stróman,harmadik a fradi..
Sziszifusz
@csipetke: 15:40
Nem lehet betiltani az egyszer használatos műanyagok gyártását, mert azzal "haza vágnák" a fideszes potentátokhoz kapcsolódó soltvadkerti "műanyag fővárost" .
legott
Nem sokkal a koronavírus járvány előtt még az ellenzék hisztije volt a környezetvédelem a Fidesz szerint.
(Áder vizekről szóló sirámai, csak dumaszínház volt - Áder, magasról szarik a környezetvédelemre!
Villant a csíra, csak, hogy legyen valami nemzetközi értéke, amire hivatkozhat Orbán, hogy milyen fontos ember is Áder Jancsika (én még láttam a kis köcsögöt az Ungvár utca sarkán állni ázott verébként béna farmercuccban - akin úgy állt a farmercucc, mint tehénen a gatya) - ha már egy nem köztársaság köztársasági elnöke. Adjuk meg a módját nekije, Pestre költözött világlátott.
3D-s nyomtatóval, első körös IA-val megtámogatva, különb embereket lehet nyomtatni, mint ezek a fideszes politikusok.)
legott
@tothjani: Ez egy színjáték. Próbálnak embernek látszani a tárgyak.
luiz
Álszent kutyák! Szegény ember a cottont is kétszer használja, kicsapja, majd kifordítja, ezek meg játsszák a Greta Thunberget
luiz
Lesz itt még békemenet a Nemzeti Nejlon Zacskóért. Nem viccelek
Zsopiale
Milyen bájos ez az aljas hazug skizofrénia...
Nyírfa
Már biztosan a hasatokat fogjátok a nevetéstől, de nem bírom megállni, hogy le ne írjam: a fidesz kéri a kormányt...:DDD
Ilyen nincs! Másutt.
Nyírfa
@csipetke: Erről a műanyagüzemről lemaradtam, de legalább világossá teszi a csiki-csukit.
Eladott Ország
Eszem megáll, ezek milyen pofátlan szarháziak. Eddig is tudtam, csak ez már egyszerűen hihetetlen. Ennyi inkompetens, rosszindulatú, tolvaj, szarházi, mocskot amennyit a fényben járó nemzethy hazaáruló maffiafőnök maga köré gyűjtött, a világ nem látott egy (szar)kupacban. Egy ismerősöm mondta: "A szar megtalálja párját!" És tényleg! Sokáig tartott míg így letisztult a bűnszervezet, de láthatóan jól elvannak, mert a hülye magyar hagyja, jó részének még tetszik is ez az árnyékbokszoló hazudozós tolvajtempó.
nezelodo
Én pedig megkérem önmagamat, hogy ne röhögjek rajtuk, mert engem, (minket), néznek hülyének. Vagy tényleg kettős személyisége van Orbánnak és elvitatkozgat magával, és megkéri a kormányt, (őt) a párt (aki szintén ő), hogy mit tegyen?
legott
Akkor a guminők megmenekülnek, mert nem csak egyszerhasználatosak.
Milyen egy guminővel?
Én nem tudom.
Ha tudnám, nem kérdezném.

Gumipasik is vannak?
Velük milyen?
(figyeled, ahogy megszemélyesítettem?)

Mindenesetre az angyalok nem szexelnek. És évmilliárdok óta tök ól elvannak e nélkül. Ez biztos. és ez egy kiindulópont lehet a jövőre nézve.

A vágy, nem szerelem.
Csak szerelemnek hazudod a vágyat.
Bárkivel tudnál szexelni aki kicsit, vagy kicsitsem tetszik.
A vágy nem szerelem, hiába suttogod a fülébe.

Te...
Te...
Suttogó!
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 16:32; Mire elfogadta a kormány a klímaválságot, Leisztinger pont egy PET-palack újrahasznosítóba fektethet be.
zsurpubi.hu/cikk/10188-mire-elfogadta-a-kormany-a-klimavalsagot-leisztinger-pont-egy-pet-palack-ujrahasznositoba-fektethet-be/
Nyírfa
@legott: Persze, hogy elvannak szexualitás nélkül - mármint az angyalok -, hiszen olyan magas az energiaszintjük, hogy nekik nincsen szükségük az érintkezésnek arra a formájára, amit mi a földön még igénylünk.
Egyébként, szerintem összebújni azzal , akit szeretünk, nagyon jó érzés, felemelő. Nem véletlenül öleljük meg a hozzánk közel álló barátokat, ismerősöket sem. A vágy önmagában tényleg nem szerelem, de hozzánk tartozik, s bár irányítható, kár nem megélni. Hozzáteszem, nem akárkivel, nem akárhol, nem akárhogyan.

Eszembe jutott az Óvakodj a törpétől című filmből Dudley Moore a guminőjével...:))) Szenzációsat alakított.:)
legott
Áll a faszod, nedvesedik a puncid - a szexuális vágy nem szerelem.
Az olyan állatias izé.
Dugunk?
Dugjunk!

De lépjünk tovább...
Persze van a ragaszkodás, de az sem szerelem.
Két ember önvédelme - együtt, egymásért!
Kutyahűség.

Az embereknek fogalmuk sincs a szeretet (a szeretet, nem szerelem, a szerelem, nem szeretet!) valós érzéséről, értékéről!

"Ezután a szadduceusok mentek hozzá, akik azt állítják, hogy nincs feltámadás, s ezt a kérdést tették fel neki: 19„Mester! Mózes megírta nekünk, hogy ha valakinek a testvére meghal, és asszonyt hagy hátra, gyermeket azonban nem, akkor a testvér vegye el az özvegyet, és támasszon utódot testvérének. Volt hét fiútestvér. Az első megnősült, aztán meghalt utód nélkül. Feleségét elvette a második is, de az is meghalt anélkül, hogy gyermeke lett volna. Hasonlóképpen a harmadik is, sőt mind a hét, de egy sem hagyott hátra gyermeket. Végül az asszony is meghalt. A feltámadáskor, ha ugyan feltámadnak, melyiküké lesz az asszony? Hiszen mind a hétnek a felesége volt?” Jézus így felelt: „Nem azért tévedtek, mert nem ismeritek az Írásokat, sem az Isten hatalmát? Hiszen, amikor feltámadnak, nem nősülnek és férjhez sem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok az égben. Nem olvastátok Mózes könyvében a csipkebokorról szóló részben, mit mondott Isten a halottak feltámadásáról? Én, Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene vagyok! Tehát nem a halottak Istene, hanem az élőké. Így nagy tévedésben vagytok.”

Tudod értelmezni Jézus válaszát?

Ha nem, kérdezz bátran, én segítek - ha már éltbe maradtam.

Emlékszem a vizsgára. Meg kellet szerezni egy zászlót. Beugrottam közéjük, lefoglalva az összes védőt (keresztbe ugrottam be, így mindenkinek részt kellet venni az elkapásomban) - egy életem, egy halálom -, de nem kapcsoltak a társaim, így buktuk a harcot.
Oké ez egy ötlet volt, de alapvetően a kommunikáció hiánya hiúsította meg a sikeres bevetést.
Azóta mennyi szart lapátoltam, de még mindig ez a legelső kudarc határozza...
Nyírfa
@Eladott Ország: Csak két kérdés adódik. Az egyik, hogy az Áfa-csalás gyanúja megállt-e, vagy csak a tulajdonszerzés egyik eszközeként működött?
A másik pedig összeférhetetlenségi probléma, amely Tüttő Katával kapcsolatban merül fel, nem először. Soha nem éreztem őt az MSZP-be valónak, nem érzem a baloldaliságát, nem is értem, hogyan választhatta be Gergely a Fővárosi Közgyűlésbe. A társával kapcsolatban sem az a gondom, hogy fut vele a szekér, hanem az, hogy milyen szekéren ül.

Csak ennyi.
legott
@Nyírfa: Óvakodj a a törpétől? Van olyan, aki még emlékszik erre?
Már majdnem elfelejtettem, de most megint eszembe juttatták.

Van egy jó hírem!
A szex nem kell a boldogsághoz.
A szex a boldogságot helyettesíti, de ezzel is csak visszaél az ember - orrba, szájba, seggbe, ha kell többen, mély torok, kikötözés, megerőszakolás eljátszás, többen is - ez állatias.

Egy mondatban leírtam a lényeget Istenről, de úgy látszik kell még egy mondat a megértéshez.
Kurva hosszú egy mondatot tudok írni, ha akarok.
De nem mindig akarok :(
Amikor kiderül, hogy az első egy mondat nem elég akkor már világos, hogy a második egy mondat sem elég :(

Te azt hiszed, élvezkedem ezen?
Nem !!!
Kurvára fáj, hogy nem jutunk egyről a kettőre.

Mi az én jussom? (csak neked árulom el, ne add tovább)

Iszonyat sok milliárd ember fog feltámadni, és őket vezetni, tanítani kell - bizony, akár hiszed, akár nem, én egy tanító leszek. ezt nekem is új, de ha Isten ezt akarja, akkor legyen az akarata szerint!

Nem giszed, hogy meg bírlak tanítani bármire is?
Jó!
Én sem hiszem el - így már ketten vagyunk !!!
legott
Most a szerelemről, a szexészről, Istenről, vagy a jövőről beszéltem? Mert nem mindegy.
(aztán mégsem hánytam eddig de ami késik, nem múlik)
legott
(beszereztem valami ágyas cuccot, de lehet, hogy hamisítvány, és méreg, és meghalok, és pont leszarom)

Az a baj, hogy teljesen elbutulva is okosabb vagyok, mint a fideszesek.
Ezzel mit lehet kezdeni.. végül?
legott
Az összes hülye fineszesnél okosabb vagyok - egyedül!
Ezzel mit lehet kezdeni?
Nyírfa
@legott: Némileg eltértünk a PET-palackoktól, így rövidre fogom. Engem nem érdekel a Biblia, tőlem abban azt írnak, amit csak akarnak, köze nincsen a valósághoz. Ez az én véleményem. Hogy Jézus valójában miket cselekedett, mit tanított , és hogyan élt, azok többsége fikció, egyszerűen megéljük általa mindazt, amiről végtelen nagy bánatunkra lemondtunk: a szeretet minden megnyilvánulásáról. Van is miatta bűntudatunk, de menekülünk a lelkiismeretünk elől, dehogyis akarjuk megismerni, szembesülni a vétkeinkkel, a tévedéseinkkel.
Az én Jézus-képem sokkal emberibb, ölelnivalóbb, barátibb, mint a templomi, a bibliai vagy a képeken keresztre feszített. Néha szeretnék ráordítani a sok vallásos szentfazékra, a képmutató egyházi alkalmazottakra, hogy vegyétek már le onnan, mit vájkáltok a fájdalmában, szégyentelenek.
Hát, ez van.

És kár azért a primitív kezdésért.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 17:35; Állítólag Tüttő Kata és Leisztinger lamúrja' megszakadt. Egyébként én sem érzem Katát baloldalinak.
A Népszava tulajdonosi háttere megint csak nem azt bizonyítja, hogy az ellenzék kezében lenne. Leisztinger Tamás ugyan baloldali kötődésű milliárdosként vásárolta meg a lapot még áprilisban, azonban nem áll túl távol Orbán Viktor köreitől sem. Szívességet tett Mészáros Lőrincnek, amikor – több lap információja szerint, utóbbi kérésére – eladta Hunguest szállodáit a stróman tőzsdei csoportjának. Ezt követően a – szintén Orbán holdudvara által birtokolt és felügyelt – NB1-es fociba is bevásárolta magát, szintén nem feltétlenül ok nélkül. Nem mellesleg a Népszavában a választások idején bőven lehetett kormányhirdetésekkel találkozni. Hogy akkor kinek a szolgálatában áll a Népszava?
legott
Veszek egy baseball ütőt és szögekkel verem át.
Majd a jövő eldönti, hogy kik ellen használom.
A kurva anyád, náci, mégis mit próbálsz sugallni?

Ez a világ már nem ugyanaz, mint a járvány előtt volt..
Meg leszel büntetve, mert ezt akarom!

Utána megyek Orbánnak, és meg fogom ölni - mert megérdemli (akárkik is védik, őket is megölöm) !!!
Ha beléptem volna az idegenlégióba, ez most nem lenne - de nem léptem be, és most ez van.

GECIK !!!
Nyírfa
@legott: 17.,37-17.49.

Élvezem az iróniádat, a tehetségedet, de nem élvezem, amikor skizot játszol, trágáran írsz, bedurvulsz.
legott
Le kén e tiltanitok geci magyarok!

Tudod, nem tudsz csak úgy bejutni a lakásomba, mert minden vas. amire bejutsz én kitörök és eltöröm a nyakad, te geci diktátort kiszolgáló senki semmi hulladék.
Minimálbérért védesz egy maffiózót ... EGY MAFFIÓZÓT, EGY KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐT?
Te hülye vagy?
Nem engem kell elkapnod - aki 32 éve védi a magyarokat !!!
Nyírfa
@Eladott Ország: El lennék tévedve? Abban a hiszemben vagyok, hogy a Népszavát Puch László vásárolta meg. Google a barátom, nézem is.
Előtte azért még megjegyzem, hogy Puch tisztességéért sem tenném tűzbe a kezem, sőt, igyekeznék tőle igen távol maradni, hogy még a szikrája se érjen el.
Nyírfa
@Eladott Ország: Hát, valamiért elsiklottam felette, egy 2019-es cikk szerint Puch eladta Leisztingernek.
Nem hiszem, hogy Leisztinger a magyar Schindlert alakítaná, és azért vette meg a Népszavát, hogy életben tartsa a "baloldali" média egy fórumát, miközben folyik a többiek lemészárlása.
legott
@Nyírfa: Én sem élvezem, sót, gyűlölöm, magam, de forrás vagyok.
Ez a világ ebben a formában elpusztul, mindenképpen - egy forrás vagyok, aki figyelmeztet a posztolásra.
Ha észrevetted, csak az embergyilkosokat, a rosszakat támadom, gyűlölöm, kelek ki ellenük - ha kell csúnya szavakkal.
nem biztos, de lehet, hogy azok között leszek, akik leölik a gyilkos mocsok hazug embereket.
Ők -a gyilkosok - nem érdemelnek védelmet.

A lovak szügyéig ér a vértenger a pusztítás nyomán, amit Isten kivitelez.
Isten gonosz?
Ne tévedjél !!!
isten a gonoszságot pusztítja el !!!

Kemény csávó vagyok, Nyírfa - de nem úgy, ahogy te, vagy ahogy az emberek gondolják.
Még annál is keményebb csávó vagyok - de leszarom!
legott
@Nyírfa: Kurva sok embert megvertem.
Nem emlékszem rá, hogy megöltem valakit.
Néha börtönbe is kerültem.
Nem bírom a geciket - akik a gyengébbeket bántják.
A legóibban azt imádom, amikor fegyvert fognak rám - mások félnek ettől, én imádom.
Egyből kitisztul az agyam - mindent tisztén látok.
Ha kell a másodperc töredékéig.
Ennyi elég nekem - a másodperc töredéke elég nekem, hogy átgondoljam a dolgokat, és meghozzam a megfelelő döntést egy ember levadászására.
Amikor meghozom a megfelelő döntést, utána indul a vadászidény...

A nők szeretnek a férfiak... elfoglaltak.
Nyírfa
@legott: Isten nem tud pusztítani, mert maga a Szeretet, Isten. Csak az öl, aki nem emlékszik Istenre, a saját isteni eredetére.
Csak az ego tud ölni, a bosszú, a düh, a félelem. Kérdezd meg a lelked, A Lelked, hogy mivel vagy azonos: vele, azaz Isten részével, vagy az egoddal.
De, ezt hagyjuk, kérlek, mert már szétoffoltuk a cikk kereteit.
legott
www.youtube.com/watch?v=3sMkI7BluMQ

Mi ez a szar?
Hülye skandinávok !!!
Már nem vagytok senkik, nem vagytok vikingek.
Csak egy béna hülye nyelvet használó kistáskák!

Mi ez a szar?
A tetovált arcú lányok.

Szerintem harcoljunk, ti faszarcú skandinávok!
legott
Egy ember közületek kurva sokat megölt.
Engedjetek be a cellájába.
Én megölöm ingyért.
Nem kell fizetned érte - az Orbán Viktorhoz hasonló náci tömeggyilkoshoz képest.
Mindenkit kinyírok.

Azért is szeretem Istent, mert szerinte is ki kell nyitni mindenkit.
Szerintem is.

www.youtube.com/watch?v=3sMkI7BluMQ
CsipkeRózsa
Ez a sokadik senki, aki az egész országot hülyének nézi, most már igazán túlzás!
kereső
A fideSS kéri kormányt! Hát nem aranyos? Az állampárt megrendelést ad pártállamnak.Vót má illyen.Ki gondolta 300 évvel ezelőtt-,hogy jissoráz.
Nyírfa
@kereső: 300? :) 30 , vagy megint pótolnom kell valamit., :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Sokadik senki : nap mint nap futok bele fotókba, amelyek, nem tudom, kit örökítettek meg. Aztán kiderül, hogy egy fideszes a futottak még kategóriából, aki éppen valami nagyon jelentőset mondott, pl., hogy Soros. Nagyjából ennyire törik össze magukat a horribilis fizetésükért, elég hívószavakat nyilatkozni, és már lehet is menni a pénztárhoz. Ha én munkáltató lennék, ez a morál kizáró oka lenne a foglalkoztatásnak.

Dehát, munkáltató vagyok.
Nyírfa
@kereső: Jót nevettem, mondom magamnak, nyanya, baj van a tájékozottságoddal, mi a fene volt 300 évvel ezelőtt, ami isoráz? :))
kereső
@CsipkeRózsa: Elirtam a 30 évet- 300-nak. Na de az se rossz- FideSS-pestis.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: @kereső: Humorban nem ismerünk tréfát. A kormányunk eleve nem tréfadolog, mégis rengeteget nevetünk, hogy ne mi kapjunk gutaütést.
human
Lacikám! Orbán úgy szólt, hogy ezt kérd? Mert ha nem akkor nagy bajban vagy :) (Na jó, az utóbbit nem gondoltam komolyan)
ómió
Esetleg nem inkább a műanyag-újrafeldolgozást kéne "izmosítani"?
ómió
@Eladott Ország: De, hisz, akit "körbejellemeztél", bolsiék fajkretén f@szszopója, az maga Böszme vezíred! Nem baj?
ómió
@Eladott Ország: Na! Böszme vezíred bégetett és vonultok a kolomp után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.