A Fidesz szerint a baloldal a koronavírus-járvány kezdete óta akadályozza a védekezést. A nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő nyilatkozatára reagált így pénteken közleményben.

Fidesz: a baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Azok a szocialisták beszélnek egészségügyről, meg a járvány elleni védekezésről, akik kormányzásuk alatt

kivéreztették az egészségügyet, csődbe vitték a kórházakat és most is mindvégig akadályozták a védekezést; nem szavazták meg a koronavírus-törvényt és a gyors intézkedéseket lehetővé tevő különleges jogrendet

- írt közleményében a Fidesz.

Hozzátették: a baloldal a járvány kezdete óta a védekezés sikertelenségéért drukkol, csak a politikai támadásokkal, "dudálgatással van elfoglalva", meg azzal, hogy újra és újra hátba támadják Magyarországot Brüsszelben.

Bangóné Borbély Ildikó pénteki online sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt: a kormány legalább 700 milliárd forinttal fordítson többet egészségügyre és hozzon létre önálló egészségügyi minisztériumot, amelynek élén kompetens vezető áll.

(MTI)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Vagy 30 éve minden egyes szó, ami fizeSS maffia patkány retkes büdös náci pofáját elhagyta, kivétel nélkül és kizárólag hazugság... szóval ezzel már ennyi idő után, a kutya nem foglalkozik, max a szektás agyhalott birkái...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@verőce21: 10 éve hazudsz. Remélem ellenzéki nickeket is alakítasz, hogy ne menjen az agyadra meg hát úgy megy jól a szekér a propinak igaz, ha pörögnek azok a posztok...:)
solidedge
A baloldal egyedül a felcsúti pöttöm gnóm teljhatalmát nem szavazta meg. Ki az az agyament aki hisz még ezeknek a fideszes hazug patkányoknak? És még Gyurcsány hazudott. Mennyi hülye van még ebben az országban akiket ordenáré hazugságokkal lehet a Fidesz mellé állítani?
Nessy
@solidedge: Még eddig senki nem vállalta, hogy felsorolja melyik rendelet nem került elfogadásra! pedig a rendeletek zömének semmi köze a járványveszélyhez! Éjszaka leple alatt benyújtott, másnap a kormányfrakció által megszavazott rendeletek, melyek "természetesen" nem vesztik hatályukat a járványveszély után sem. Igaz, minden nap egy hónappal későbbi időpontot mondanak! Biztos akad még pár nagyon lényeges törvény, amit gyorsan meg kell szavaztatni!
SystemError
@verőce21: Nem tudom, te eddig egy számszerű adatra nem hivatkoztál, csak ez az alapok nélküli seggnyalás megy.
Dr. Orbán mi, ááááááhhhhh :) Persze tudom, hogy nem komoly, mert túl teátrális a seggnyalásod és túl marketinges is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.