A baloldali önkormányzatokban kirúgások, fizetéscsökkenések, megszorítások követik egymást - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a koronavírus-járvány totálisan megmutatta, mi a különbség a baloldal és a kormány válságkezelése között. Hangsúlyozta, a kormány segít az embereknek a válságban megőrizni a munkahelyeiket, megtartani a fizetésüket és biztosítani a családjuk megélhetését, több baloldali vezetésű önkormányzatban azonban azonnal megszorításokba kezdtek. "Ugyanúgy, ahogy a kormányzásuk idején" - tette hozzá. Halász János elmondta, a baloldal mindig a megszorításokhoz nyúlt a válságokban, amivel tovább növelte a munkanélküliséget és mélyítette a szegénységet. Kiemelte, Hódmezővásárhelyen miközben Márky-Zay Péter polgármester fizetését változatlanul hagyták, más közalkalmazottakat kirúgtak, illetve csökkentették a fizetéseket. Miskolcon a városnak dolgozó fizikai dolgozók bérét azonnal csökkentették.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No akkor halász patkány...sorold azokat a fideszes önkormányzatokat,ahonnan pénzt vontatok el???
namihami
A jobboldali parlamenti ""hazamentők"" első dolga pedig a saját fizetésük felemelése. Hiszen a járvány csak a baloldali önkormányzatokat sújtja. A Parlament fideszes többsége pedig csak balos önkormányzatok pénzelvonására és a saját pénzük emelésére alkalmas.
Ezért a Halász az egyik szófosó...
kissé felnőttem
halásznak is ostoba vagy. És ki az aki nem is akar arról hallani ,hogy az ő bércsökkentésük terhére az egészségügyiseknek adják, per : nézz már szét mert akkor tán nem élnének meg?
ki vont el az önkormányzatoktól dacból hogy megmutassa ki az úr? hát nem lett népszerübb. csak nem hiszi el vesziteni is lehet .csak 2 millióan vagytok ám a másik fele tán több, de ha ez igy marad Londonban van még hely aztán termeljétek meg a mindennapit, keserves lesz ám. Emut nyocévezésen nem is láttok tovább.
CsipkeRózsa
A kirúgott dolgozók köszönjék Orbánnak a menesztésüket. A pénzelvonások mind Orbán lenyúlásai miatt történnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.