Egyre rejtélyesebb, milyen állapotban van a budapesti Lánchíd, illetve milyen sors vár rá a jövőben. Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes ma úgy nyilatkozott az ATV-nek, hogy az is előfordulhat, hogy csak gyalogos forgalom lesz a Lánchídon.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igazi hazugság cunami, pontosabban hiszti vs. megrendszabályozás! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ha gyalogossá teszik egy fontos dolog: fizikai akadályokat is tegyenek be a felhajtás ellen, hogy a retardált dagadt törpének is kerülni kelljen!!! =))
görbetükör
A nagy magyaroknak ilyesmire nincs pénzük.
Pálinkás Pál
Nos...ez mi ha nem egy újabb gyöngyszem a félhülye ,alkalmatlan karácsony terveiből?? komolyan,az ellenzék emiatt a marha miatt fogja ismét elveszíteni Budapestet!!! Nagy összeget mernék tenni rá...karácsony már nem sokáig lesz polgármester...ha van esze az ellenzéknek,sürgősen megszabadul tőle!!!
1magyar
Bizony, a szar stadionok helyett inkább egy új hidat kellene építeni ettől nem messze ez meg maradhatna valóban gyalogos.Költséghatékonyabb lenne.
Pálinkás Pál
@Horizont: Igazán...talán erről kérdezd meg a budapesti autósokat...és fröcsögésemnek reális oka van...egy dolgot mondj, amit karácsony hozzátett a fővárosi életminőség javításához!!! tudod,mint városlakó,magasról leszarom hogy melyik politikai vonulat vezeti...mint polgár ,az érdekel ami engem is érint...várom a válaszod!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: Jó főzőcskézést...de indokokat azért nem tudsz sorolni,mert nincs...és már ez így van,egy nagyváros az bizony autós társadalom,amihez nem illik egy vezetni sem tudó,autót zsigerből gyűlölő városvezető!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Az a bicikliút tényleg rossz ötlet. ezért teljesen jogosan éri kritika.
De azért várni kéne néhány évet, hogy Karácsony az alatt mit tesz az asztalra.
Beleszámítva azt is, hogy mit akar és hogy mit engednek neki.
Mert hogy igyekszik, az látható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.