Egy anya ráesett a babakocsira is, a gyerekével együtt megsérült. A két férfi mindkétszer eldobta a láncot, és kocsival elmenekült. Elkapták őket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor: Annyi munkahelyet hozunk létre, amennyit a vírus megszüntet
www.facebook.com/watch/?v=567881440790650
Komolyan elhiszi bárki, hogyha Orbán Viktor nagyon sokszor elszavalja, hogy ahány munkahelyet a járvány tönkretett, ő annyit fog gyártani egy kínai gépsoron, akkor az be is fog következni? Lát ebben a hírben valaki akár csak utalást is arra, hogy azokkal mi lesz, akik már elveszítették a megélhetésüket? Mert én nem látok. Azt pedig csak nem gondolja komolyan a kipcsakok vezére, hogy akár a jövő év végéig is elállnak féllábon azok, akik jövedelem nélkül maradtak? Három hónapig kapnak valami könyöradományt, a többit oldják meg maguk? Most még külföldre sem tudnak menekülni a fideszes hadsereg végtelen jósága elől. Mi lesz velük? Miből etetik a gyerekeiket? Vagy majd emelik az ingyenétkeztetésben résztvevők számát, és még abból is önfényezést faragnak? Kevés lesz.
tudode
Röhej!
.
Az hoz létre munkaügyi tárca nélkül, aki azt sem tudja miről szól a kétkezi meló, kivételt képez, amikor a Parlament elől szétrámolta a kis renitens a kordonokat, amúgy un. "kihelyezett" frakcióüléssel, követve őféleségét frakciótársai, mint a bírKÁKAT:
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+a+kordonbont%C3%B3
.
Ez az örök gyermek képtelen felnőni a kierőszakolt NAGYseggéhez!
.
Így jár az ország amelynek a FENNHATÓSÁGA, rendkívüli állapotban karanténban tartja a dolgos kezeket, kénytelenek trafikban, bankban, egymás értékeinek eltulajdonításával pótolni a kiesett jövedelmet, mert a szükség az nagyobb úr, még őfőizénél is!
.
Rablás rablás hátán:
.
www.google.com/search?q=Rabl%C3%A1s+2020&oq=Rabl%C3%A1s+2020&aqs=chrome..69i57.3971j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Miközben őfőméltósága annyi, amennyit ígérget, amely ki tugya mikó lösz, ha lösz, a LölöKÁN, és a haverokon kívül, nem felejtkezve el a saját, telhetetlen hokizsebéről, törvényesítetten a járvány köpenyében tetszelegve a facebook-on!
Eladott Ország
@HelenMU90: Ajánlok neked, egy heteroszexuális, üldözött keresztényeket védő, konzervatív, nemzeti mélykeresztény ( volt KISZ titkár, hazai és KGB ügynök) budai Várkapitányt!
uploads.disquscdn.com/images/5210ea77bae10531ccdd7f897153b9b11ef24c0b6c8c6fe662c7c53652f1a542.jpg?w=600&h=403

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.