Hadházy Ákos vasárnap délelőtt jelentette be, hogy nem lesz több dudálós tüntetés a Clark Ádám téren, mert egyre nagyobb bírságokat kapnak a demonstrálók a rendőrségtől – számolt be a 444 és a 24.hu.

Hadházy Ákos később egy határozatot is megosztott közösségi oldalán, ami egy 750 ezres büntetésről szól, amit az egyik tüntetőre szabtak ki.

Így működik az Orbán-rendszer: nem visz el a fekete autó, de mondvacsinált szabálysértés miatt 750 ezer (!) forintos pénzbírságot szabnak ki, ráadásul a bizonyítékként B. Zsolt főprovokátor videóit használják fel

– kommentálta a bírságot Hadházy.

Bede Zsolt a Vadhajtások portál egyik arca, aki rendszeresen jelenik meg ellenzéki rendezvényeken. A Clark Ádám térre is többször elment – teszi hozzá a 444.

Az indoklás szerint Hadházy sajtótájékoztatója után több autó ment be a körforgalomba, ott több kört haladva dudáltak, pedig „semmilyen baleseti veszély nem volt, csupán a rendezvény célja miatt használták a járműveik dudáját”. Azt írják, a megbírságolt férfi is így tett.

A szabálysértés elkövetéséről a helyszínen jelen lévő videoblogger, Bede Zsolt videófelvételt készített, amelyet feltöltött a www.vadhajtasok.hu internetes weboldalra, amelyen jól látszik a szabálysértés

– írja a rendőrség. Megjegyzik azt is, hogy

a férfi már elmúlt 70, ezért „a veszélyeztetett kategóriába tartozik”.

Hadházy Ákos elmondta, hogy a megbírságolt 70 éves úr – akinek egyébként csak negyvenezres nyugdíja van – ligetvédő, és a rendőrség az indoklásában a korábbi szabálysértést is figyelembe vette, amikor döntött a bírság mértékéről. A tüntetőnek 30 napja van fizetni, illetve lehetősége van 900 óra közmunkával kiváltani, ha ezt nem teljesíti, 150 napra börtönbe zárják.

Hadházyék a büntetések kifizetéséhez (ha a fellebbezés, jogi út valamiért nem járna sikerrel) pénzt gyűjtenek

- teszi hozzá a 444.

Forrás: 444, 24.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@Málna: ... akár csak Németh Sándor egyháza!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: ...ez már szánalmas :(
Bástya Béla Elvtárs
@Aki Én: Nem! Az a szánalmas, hogy málnát betegnek nevezed!
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: Az értékrendje alapján betegnek tűnik :)
Terelés, terelés, terelés...
Beszorultál, és elég rosszul viseled. Na, ez a szánalmas.
kereső
Érdeklődöm tisztelettel, mely cselekmény társadalmi veszélyessége a nagyobb? Egy eddig Magyarországot képviselő volt nagykövet pedofiliája- amelyet nemzetközi rendőrség buktatott le-, vagy egy nyugdijas, aki a rendszer elleni elégedetlenségét dudaszóval fejezte ki.(legfeljebb is csak szabálysértés) Az előbbi 540 ezres büntetést kapott, az utóbbi 750 ezreset. Jogállami igazságszolgáltatás mi?
ElizabethVU77
Моst vettеm szеxi fehérnеműt.
Akагom látni? Látоgаsson еl а wеbhеlуге -> ki​​s​sia​​.cl​ub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.