Az M0-s déli szektorában is telítettek a sávok.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán telítettek a sávok, csakúgy, mint az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, Dunaharaszti térségében, az 51-es főúti csomópontnál körülbelül 15-20 perccel nő meg a menetidő. A 19-es km-nél, a Csepel-Szigetszentmiklós csomópontban nehéz a fel- és lehajtás mindkét irányba, mert az ott csatlakozó Csepeli úton egy műszaki hibás tehergépjármű vesztegel, jelentős torlódást okozva.

- Az M35-ös autópályán, az M3-as autópálya felé a 17-es km-nél egy kamion a belső szalagkorlátnak ütközött. A Hajdúböszörmény felől érkezők a külső sáv zárására számíthatnak.

- Az 55-ös főúton, Alsónyék határában két kamion ütközött össze. A 119-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították.

- Az M1-es autópályán, a Győrt elkerülő szakaszon megkezdődött a Rába-híd dilatációs szerkezetének javítása. Sávelhúzásos terelést építettek ki a 123-as és 126-os km között, melyben a Budapest felé tartók a külső és leállósávon haladhatnak, míg a Hegyeshalom felé tartók forgalmát a leállósávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján vezetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.