Tíz évvel ezelőtt ismertette a kormányfő a programját a Parlamentben, ami a Nemzeti Együttműködés Rendszerének és a mögöttünk lévő évtizednek az egyik legtartalmasabb beszéde. A munka, a család és a rend már akkor központi szerepet töltöttek be gondolkodásában, tíz éve pedig még úgy fogalmazott, sokszínű Magyarországot szeretne, ahol az ellenzék is a nemzeti egység része. Ezekből azonban mára nem sok maradt. Átláthatóságot ígért Orbán, de azóta az EU legkorruptabbjai közé kerültünk

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Elaudtál,,@nyád majma,,vagy ma délutános vagy ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
Azóta a mértékadóvá lett az egybites hívek tömege határozza meg az irányvonalat. Közöttük nem előny, ha tisztában vannak azzal, hogy mi is az a NER vagy minek kellene lennie.
Clavigo
@Shikari: Elaudtál,,@nyád majma,,vagy ma délutános vagy ?
Clavigo
Okádok ettől szarcsimbóktól,' orbántól,,88-tól,,kb...
Aki Én
Politikai pályafutását pedig ifjú kommunista titkárként kezdte, majd liberális élharcos és Soros-ügynökként folytatta.
Ma már követni sem lehet a forgását, de kár is, mert holnapra más lesz.
Aki Én
orbánnak nincs semmi jogalapja, hát még erkölcsi, hogy az ellenzéket szapulja. Ugyanis csalások nélkül kaptak annyi szavazatot, mint ők. Erre az uszító és gyűlöletkeltő hazudozásra csak a Shikari féle félkegyelműek kaphatók. Ahogy láthatjuk is.
csak úgy....
@Shikari: a korrupciónak mióta van foka? tibim,neked az agyadra ment a titkos háttérhatalom? olyan vagy,mint a búsképü lovag,aki a szélmalmokat óriásoknak látta...
Clavigo
@Shikari: Megjöttél tököm bojtja ?
Clavigo
@Shikari: Ne felejtsd el el leadni a vállalat telefont- netet,,,, ,,ha lejár a munkaidőd,,bozgor.. ,,,Ahogy a betelepült ,magyarul ( gyengén ) beszélő román csicskásoknál szokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.