A miniszterelnök megvédte Káslert.

"Köszönettel tartoznak Kásler Miklósnak” – üzente Orbán Viktor az ellenzéki képviselőnek

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője arról kérdezte Orbán Viktor miniszterelnököt hétfőn a parlamenti azonnali kérdések órájában, hogy ha szerinte Kásler Miklós emberierőforrás miniszter érdemei történelmiek, akkor miért Pintér Sándor belügyminiszter irányítására bízta az egészségügy átvilágítását és általában a járvány elleni védekezés irányítását. Arra is rákérdezett, hogy Kásler 2022-ig marad-e az humántárca élén.

Orbán első körben azt válaszolta, hogy az utóbbi kérdésre maga a miniszter tud válaszolni, az operatív törzs pedig nem csak egészségügyi kérdésekkel foglalkozik, ezért Pintér Sándor a vezetője.

Viszontválaszában Szabó Tímea megjegyezte, nem a miniszterek döntenek saját kinevezésükről és leváltásukról, az pedig érthetetlen, miért folytatódhat „Kásler ámokfutása”, akinek az utasításai nyomán

„többen haltak meg, mint a járvány miatt.”

Orbán erre válaszul azt mondta, Kásler ösztönei vezettek oda, hogy bár minden nemzetközi szervezet azt mondta, nem lesz súlyos járvány, Európában talán elsőként ő hívta össze az operatív törzset, mint kormányzati szervet járványvédekezés céljából.

„Szerintem mindannyian, ide értve önt és különösen az idős rokonait, köszönettel tartozhatnak Kásler Miklós professzor úrnak.”

- jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: 444

Kép: Orbán/Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olivetti
Ja ja, különösen a közel 400 fertőzött egészségügyi dolgozó köszöni Káslernek!
Mulasztottatok, késlekedtetek, hazudoztok, szar emberek vagytok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bence
A fidesz köszönettel tartozik neki ! Köszönje meg orbán !
Nessy
Stabil a parlament tetőszerkezete! Ami azt illeti van mit "megköszönni". Elsősorban a naponta módosított eljárás rendjeit, a "nem én írtam" leveleit, és azok következményeit a betegekre és hozzátartozókra nézve!
Az egészségügyi dolgozóknak meg különösen a "kiváló minőségű, időben megkapott" védőfelszereléseket, a csökkenő fizetést, a távoli ígéretet a jutalomra.
Aranyozzák már be!!!
cikicakk55
Nem tudom,hogy az országban van-e olyan ember Orbánon kívül,aki hálás lenne ennek a DR. Mengerlének. Nélküle és a hülye ötletei nélkül sokkal jobban jöttünk volna ki a járványból.
RonaGyuri
persze és főleg neked, amiért szétb... az országot! =))
Kapanyél
Gondolom ezt azok is möghallották és örömmel vötték, akik mostanság temették el szeretteiket!
lampa laz
Ezekkel a 'tünetekkel' remélem már nem sokáig húzza ez az elmebeteg.
tudode
Erről egy vicc:
.
Hazatér a férj. inflagranti találja az asszonyt!
A férj: Tudtam!
Az asszony: Legalább ő tud is!
Pálinkás Pál
Főleg te,puhos...mert gondolkodás nélkül végrehajtotta az eszement ötleteidet...
olivetti
Ja ja, különösen a közel 400 fertőzött egészségügyi dolgozó köszöni Káslernek!
Mulasztottatok, késlekedtetek, hazudoztok, szar emberek vagytok!
justhpeter
Orbánnak tetszik a bolond Kásler. OK. Hosszabbítsa meg Lovasberényig.
simmering73
@BarbaraWA96: Drukkolok, hogy dugjon már meg alaposan valaki, hátha akkor befogod a mocskos pofádat.
Nessy
@justhpeter: A következő leveléért még hálásabbak lesznek a kórházak, miután a kórház parancsnokok már orvos szakmai dolgokba is döntési jogot kaptak! Meghatározhatják, mit, kitől vásárolhatnak, kivel lehet az elromlott orvostechnikai eszközöket meg javíttatni. Beleszólhatnak, hogy indokolt e egy szakorvossal szerződést kötni, a betegellátás érdekébe! Ha egy lényeges műszer javításra szorul, és a szakértő kórház parancsnok úgy dönt, hogy majd, nem azzal aki eddig karbantartotta, és ha eközben a beteggel történik valami jóvátehetetlen, akkor Kásler majd az orvosokra mutogat szokása szerint! Ez foglalkozás közben elkövetett gondatlanság, vagy még egy glória Orbántól??? Cikk a HVG-ben. (HVG.hu /itthon)
lampa laz
@CsipkeRózsa: (16:39) két évig biztos itt fog még a nyakunkon agonizálni, aztán remélem választási eredmények hallatán kinyúvad. Bízom abban, h nem felejti el senki, se a mai, se a korábbi tetteit ennek a hájasvalagú dögnek.
peterkelemen
Ilyen az amikor két bűnös védi egymást. Szégyen az ami ma Magyarországon zajlik!
peterkelemen
Azok a kormányok, akik karanténokat, kijárási tilalmakat, korlátozásokat rendeltek el nem csak tévedtek, de ezáltal szándékosan kárt okoztak az embereknek, bedöntötték a gazdaságot. A legkiszolgáltatottabb rétegek ezáltal közvetlen életveszélybe kerültek. A gazdaság bedöntésének következménye előre kiszámítható, ami egyértelmű, hogy lényegesen nagyobb károkkal jár, mint amiről ők össze-vissza hazudoztak és továbbra is hazudoznak. A gazdaságok szándékos bedöntésével milliók életét veszélyztetik. Ezeket a kormányokat egytől-egyig be kell perelni! Szándékosan kárt okoztak emberek millióinak, milliárdjainak a világon. Ezeket a károkat meg kell fizessék! A bocsánat kérés és magyarázkodás nem elfogadható, nem elegendő. Magyarországon ez hatványozottan igaz, ahol százezrek váltak a kormány intézkedései miatt munkanélkülivé, veszítették el vállalkozásikat és már most vannak akik belehaltak. Sok ezren éheznek köztük családok, gyermekek. A kormány egyetlen fillér készpénz támogatást sem biztosított a magyar embereknek, ami egyedül álló egész Európában. Miközben aljas módon saját maguknak és haveri köreiknek fizetésemeléseket és milliárdokat osztogattak szét. Nem utólagosan kell segíteni a bajban hanem azonnal, mintahogy azt sok helyen meg is tették. Mindenki aki kárt szenvedett álljanak össze és ügyvédeken keresztül együttesen fellépve kezdjék el bepreleni a kormányokat.
peterkelemen
Szörnyű tragédia: meghalt egy 33 éves nő, akit az egészségügy leállása miatt nem tudtak megfelelően ellátni www.atv.hu/belfold/20200521-szornyu-tragedia-meghalt-egy-33-eves-no-akit-az-egeszsegugy-leallasa-miatt-nem-tudtak-megfeleloen-ellatni/hirkereso

„Nem tudom, mi lesz velünk” – Óriási a felelősség: egy nyaktól lefelé lebénult fiút is kénytelen hazavinni a családja a kórházkiürítés miatt www.blikk.hu/aktualis/politika/korhaz-kiuritesi-dontes-csalad-lebenult-fiu-haza-kell-vinni/fb6wblt?fbclid=IwAR1b1Qb98-7EjWcpwBvh5eJJikqxpD7_s6JklNmpnAVKeD7i_AHktQqSg00

Hazaküldik a kórházakból a magatehetetlen betegeket is járvány miatt
www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/jahn-ferenc-korhaz-sulyos-betegeket-hazakuldik/rhm1kqx

Orbán jóváhagyásával Kásler hazaküldi meghalni a betegeket hvg.hu/itthon/20200413_koronavirus_kronikus_beteg_ellatas_jahn_ferenc_korhaz?fbclid=IwAR3nfQsQqwvaVSmEO2D3-67KdgkVFiTqXpCqlDWEIGHQ_yaM8mm1Xj2fgS0

Kórházkiürítés miatt küldték haza félig lebénulva, hamarosan meghalt index.hu/belfold/2020/04/23/oroshaza_hazakuldtek_a_felig_lebenult_beteget_fel_nap_mulva_meghalt/

Műtétje előtt egy nappal hazaküldték, három héttel később otthon halt meg www.youtube.com/watch?v=mFZpTCKANmI
peterkelemen
A teljhatalommal rendelkező Orbán Viktor miniszterelnök jóváhagyásával Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere elrendelte a kórházkiürítéseket, aminek következtében több ezer magatehetetlen, beteg embert küldtek haza a magyar kórházakból. Ebben az aljasságban és bűncselekményben részt vettek a kórházparancsnokok, egészségügyi dolgozók köztük mentősök, orvosok és ápolók. A hazaküldött idős betegek meleltt voltak fiatalok is. Gyakorlatilag családok beteg gyerekeit, nagymamáit és nagyapáit küldték haza szenvedni és meghalni.

Milyen ország az ahol ezt büntetlenül meg lehet csinálni???! Milyen emberek azok, akik kiagyalták, elrendelték és aláírásukkal jóváhagyták ezt a bűncselekményt?

Hol volt a rendőrség, aki ez ellen az állami szinten elrendelt bűncselekmény ellen nem lépett fel, de mégcsak nem is tiltakozott?

Hol vannak ezeknek a beteg embereknek a hozzátartozóik? Mit tettek annak érdekében, hogy ez semmiképpen ne történhessen meg?

Ha pedig megtörtént, akkor mit tettek a hozzátartozóik beteg gyermekeik, nagyapáik, nagymamáik védelmének érdekében? Készítettek legalább videókat, képeket mindezekről a bűncselekményekről, szenvedő gyermekeikről, nagyapáikról, nagymamáikról annak érdekében, hogy legalább lássa ország-világ mi történt??? Nem tettek semmit: nem készítettek se videókat, se képeket. Nem mentek ki az utcákra vagy a parlament elé vagy bárhova máshova se tüntetni, se tiltakozni.

Egy ilyen esetben a hozzátartozónak nem csak joga, de kötelessége kőkeményen tiltakozni minden szinten! Nem sírni és panaszkodni kell, mert az már régen kevés. Ezek a hozzátartozók nem csak végtelenül gyávák, de emberileg teljesen leszerepeltek. A cipőmet sem bíznám rájuk nemhogy egy ember életét.

Akik ebben a bűncselekményben részt vettek nem csak gyávák, de egytől-egyig bűnösök! Vétkesek közt cinkos aki néma!
Gyütt Mönt
Sajnos megvédték Farkas Flóriánt is, most éppen Káslert védik. Na és ki támad? Soha ki nem találnátok. Hát a Soros !
olivetti
@Horizont: Így van, január 30.-ától március 3.-áig semmit nem tettek védőeszközök beszerzése iránt, március 24.-én érkezett be az első szállítmány, melyre Orbán kiment reprérre mutogatni magát!
Gyütt Mönt
Érdekes, a Magyar Orvosi Kamara egészen másképp vélekedik.
justhpeter
@peterkelemen: Ne pazarold a golyót. Életfogytiglani kényszermunka teljes vagyonelkobzással.
szép új világ
Ismét egy Orbáni fél igaszság:
"Köszönettel tartoznak Kásler Miklósnak – üzente Orbán Viktor az ellenzéki képviselőnek," - mert csinálhatott volna sokkal, de sokkal nagyobb kárt is - de nem csinált.
ómió
Az, bizony, hogy felkészítette az eü-t a járványra, "efftársilag" eléggé el nem ítélhető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.