A Magyar Orvosi Kamara reagált a miniszter kijelentéseire.

Az összes magyar orvos nevében visszautasítják, hogy Kásler rájuk kenje a kórházi ágyak kiürítését

A kórházi ágyak kiürítésével kapcsolatban Kásler Miklós a kormány nevében úgy fogalmazott, hogy 

ők azt az utasítást adták a kórházaknak, hogy minden beteget el kell látni, akinek az állapota ezt megköveteli. Ezek után az orvosok döntöttek, hogy az illető beteget benntartják, vagy hazaengedik. „Ők döntöttek tehát, saját felelősségük rajta. Aki nem követte az utasításokat, nem volt összhangban a saját hippokratészi esküjével”.

Az orvosi kamara közleményében azt írja, a teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát.

Az elnökség „várja, hogy a döntéshozók, miniszterek, akik az egész nemzet szolgálatára kaptak felhatalmazást, mindenkor hitelesen vállalják fel döntéseik következményeit. A nemzet érdeke, hogy egy tiszta, korrupció nélküli, a hibákat transzparensen feltáró és azokból folyamatosan tanuló, a betegeket középpontba helyező egészségügyünk legyen. Ebben a Magyar Orvosi Kamara továbbiakban is szakmai partnerséget biztosít, ahogyan tette a járvány időszaka alatt is”

– fogalmazott a Magyar Orvosi Kamara elnöksége.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azert ez a pofatlansag netovabbja. A fideSS O1G elftars vezenyletevel hoz egy elmebeteg dontest a korhazak kiuritserol, hogy legyen hely a koronavirusos betegeknek. Ennek kovetkezteben 10%-a a hazakuldott betegeknek elhunyt, ez tobb ezer ember. Most meg azt mondjak hogy nem is az o otletuk volt, hanem a korhazak donthettek igy. Komolyan mondom megall az esz. Es az emberek ezt szotlanul nezik es elfogadjak?
Bar en mondtam, amikor a fideSS siman ellopta 3 millio magyar nyugdijmegtakaritasat, es ezutan senki nem ment az utcara tuntetni, ezek itt BARMIT megtehetnek. Es meg is teszik.
A hongkongiak mar 1 eve az utcan vannak es nem adjak fel a tuntetest. Pedig sokkal kevesebben vannak, egy sokkal nagyonn diktatura ellen. A magyar ember miert keptelen erre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@ómió: A saját betegségeidet megtarthatod magadnak. Kásler parancsát hogyan lehet úgy teljesíteniük, hogy nem küldik haza a betegeket? Ne akard védeni, hiszen még megjelenni is alig láttuk, annyira nem értett semmihez a te Káslered.
ómió
@CsipkeRózsa: Majd, ha a "tünetei" rajtam jelentkeznek - ahogy itt rajtad látszott - akkor "megtartom " magamnak. Ha viszont máson, azt más tartsa meg magának, vagy kúrálja ki és ne másra tolja! Amúgy meg a parancsot úgy lehet teljesíteni, ahogy a mindenkori körülmények engedik! "Védelem" nélkül! Egyébként meg Kásler annyira "nem értett semmihez", hogy mi voltunk az egyik, ahol a járvány a legenyhébben folyt le. Efftársilag netán "akkor értett volna mindenhez", ha nálunk is 10-15-szörös lett volna a halandóság, mint mondjuk a kb. azonos lakosságszámú, ám annál "haladóbb" Svédországban, vagy Belgiumban? Elképzelni nem merem, akkor mit összerinyálna itt a bolsevik tetübanda, valszeg veled együtt!
CsipkeRózsa
@ómió: Rinyálni te szoktál, én a véleményemet szoktam elmondani. Még ha orvos lennél, se csinálj távrendelést, így pedig csak egy sarlatán vagy.

Nem tudom, mi az, amiben mi voltunk a nagyok, elég, ha te igazolod.

Bolsevik tetűbandád neked van!!!
ómió
@CsipkeRózsa: Legutóbb a rendkívüli jogrend, majd annak visszavonása miatt rinyáltatok - és az véletlen se én voltam - hiába hazudnád rám! Vagy már ez is a másikra hazudandó efftársi "direktíva"? Ha csak úgy nem! Előző kommentemben ugyan - dacára annak, hogy bedeliráltad - szó nem volt arról, hogy ti "miben voltatok nagyok", de "mankóul" röviden összefoglalhatom: hazudozásban, ferdítésben, aljaskodásban, lopásban és mindezeknek a másikra hazudásában! Ahogy bolsi tetübandához illik - amit itt is nekem tulajdonítottnak próbálsz hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.