Az anya részt szeretne venni a Deák téri tragédia áldozatainak temetésén, hogy virágot tegyen a fiatal fiúk sírjára.

Az biztos, hogy nem mi neveltük a férjemmel gyilkosnak

– kezdte a Borsnak nyilatkozó nő. Szonja elmondta, tudja, hogy fia hatalmas hibát követett el, mégsem hagyhatják magára, négy másik gyermekük mellett Krisztiánról is gondoskodniuk kell. A gyilkosság gyanúja miatt előzetes letartóztatásban lévő fiút azonban egyelőre nem tudták meglátogatni.

Az én testem, az én vérem, ezért érzem a lelkét. Biztos vagyok benne, hogy megbánta, amit tett

– mondta Szonja a Borsnak , hozzátéve: osztozik a gyászolók fájdalmában, ezért is szeretne részt venni az áldozatok temetésén, és virágot tenni a sírjukra. "Persze csak inkognitóban, mert félő, ha megtudnák, ki vagyok, meglincselnének. Mindenkit arra kérek, higgye el nekem, hogy Krisztián nem szívesen árt másoknak" – magyarázta Cs. Krisztián édesanyja, aki szerint rokonaikat már ismeretlenek is zaklatni kezdték.

Megszólalt a Deák téri késelő édesanyja

Pénteken hajnalban két társaság keveredett vitába a Deák téren. Az összetűzés végül tragédiába fordult, miután a 18. születésnapját ünneplő Cs. Krisztián a gyanú szerint több késszúrással végzett a 21 éves Gergellyel és a 16 éves Lászlóval. A Bors most megtudta, a verekedésben aktívan részt vett az az ikerpár, a 19 éves J. Marcell és J. Dániel is, akiket szintén előzetes letartóztatásba helyeztek.

Az ikerpár egyik ismerőse a lapnak elmondta, kemény fiúkként ismerte őket, akik nem ijedtek meg attól sem, hogy akár az öklüket is használják. A neve elhallgatását kérő barát szerint egyikük, Marcell az elmúlt időszakban több alkalommal is verekedésbe keveredett.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Sajnálom a szülőket, de nagyon sokat tehet egy szülő, hogy a gyereke félresiklását megakadályozza.
Vajon ez az édesanya mindent megtett?
Vajon ellenőrizte kis korában a táskáját, a fiókjait, hogy mi van nála, mit csinál, ,mit néz a TV-ben, miket írogat a neten?
Mert a személyiségi jog nem sérül, ha ellenőrizve van a gyerek!
Igaz a mondás, hogy megengedő szülők szörnyszülöttet adnak a társadalomnak.
Bizony a társadalom is hibás, ha azt a szülőt, aki fegyelemre neveli a gyerekét, aki ellenőrzi, aki tudni akarja és tudja, mit csinál elítéli. Mert nem a környezetnek, a lelkiismeretnek kell megfelelni. Divat-nevelések jönnek, mennek, a gyerek pedig kisérleti nyúl lesz ebben a kavarodásban.
Ideje lenne visszatérni a régi, konzervatívabb neveléshez. Természetesen nem véresre verni a gyereket, de a szülőnek bizony a tiszteletet ki kell tudni vívni és kell tudnia hatni a gyerekre. Azzal együtt, hogy életmódjával is példát kellene mutatnia. Tisztességből, hűségből, szorgalomból, igazságérzetből, felelősségérzetből. Ha nem képes rá, ha másként él, akkor felelős a gyereke jövőjéért!
Még ez sem szokott mindig, minden esetben elég lenni -- de nagyságrendekkel kevesebb lenne a bűnözés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Shikari: Ezt mondom én is. :)))
S vannak többszörösen potenciális gyilkosok, akik a továbbiakban is potenciálisnak tekinthetők. Amíg le nem csukják őket.
Levendula
Ezért van nekünk CSAK 2 gyerekünk. Mindegyikre kellő figyelmet tudtunk fordítani. Hallottam valamikor valakitől, hogy egy anyának annyi gyereke legyen, mint karja. Mindegyiknek meg tudja fogni a kezét...
Zsopiale
Szánalmas ez a nyílt ostoba pofázás. Mi az hogy gyilkosnak nevelni? Kit nevelnek gyilkosnak baszki? KIT NEVEL AZ ANYJA GYILKOSNAK? Max néhol Afrikában, Afganisztánban meg dél-amerikai törzseknél, ahol folyamatos villongás zajlik, ott... Idióták. Gyilkos hajlamú emberek, akik tudatosan, kitervelten kéjjel ölnek, azok pszichopaták és elég ügyesek, lesből csapnak le, álcáznak és nyomokat eltüntetnek. Számos ilyen gyilkost soha nem lepleztek le, de még őket sem nevelte senki gyilkosnak, csak a természet, mert a pszichés zavarukat kapták a génjeiktől. Ezek a fiatalok átlagos srácok, csak túl nagy balhéba keveredtek, nyilván drog és pia volt a fő katalizátor. A nyóckerben nőttem fel, ahol nem volt közbiztonság, az utcán galerik lófráltak, főleg gyerekként meg nőként, egyedül, pláne sötétben életveszélyes volt egyes környékeken kóricálni, és bizony ha tetszik, ha nem főleg romák voltak az elkövetők. Ki mert valóban pszichopata és szórakozásból kötekedett, ki meg megélhetési bűnözőként fosztogatott. A bandák egymással is háborúztak és nem csak cigánybandák voltak; "csodálatos" náci szkinhed csoportok is randalíroztak időnként, sőt a nyócker legnagyobb bűnesetei szinte mind fehér férfiakhoz kapcsolódnak. Node egy ilyen 16-20 év környéki balhé, ami egyébként mai napig minden második vidéki diszkóban megtörténik. Bunyók ugyebár, akár 1-1 felállásban, akár tömegverekedés, nem jelent törvényszerűen halált. Sőt elég ritka, mert senki nem akar börtönben ülni éveket. Így is kapna bőven büntetést a legtöbben, mert szinte mindig minden kiderül, mégpedig azért, mert mindig vannak csicsergő kismadarak. Hogy éltünk ott túl srácként? A legelső a minél előbb jogsi megszerzése, így nem kellett gyalog járni és vegyülni ugyebár. Onnan kezdve már nem voltak balhék, ha meg tudtad oldani, hogy legalább egy szakadt Trabid vagy hasonló pláne urambocsá a luxus, Zsigád meglegyen legyen. De amíg nem volt, mindenki harcművészetre járt.( karate, judo, kungfu, wushu, birkózás, boksz, bármi ilyesmi...)
Zsopiale
@Shikari: Ezzel a náci inkvizítor hörgéssel lejjebb vagy morálisan mint a gyilkos, azt úgy halkan megsúgom... Kívánom neked, hogy véletlenül megölj valakit és "bér-rabtartásra posztbolsevik kényszermunkatáborba küldjenek Szibériába", hogy felfogd milyen felháborító aljas dolgokat zagyválsz...
MINDENKINEK MÉG ANNYIT, HOGY NYILVÁNVALÓ HOGY BALESET VOLT. Aligha szándékosan ölt az a gyerek. Deák tér nem híres arról, hogy késes gyilkos fiatalok szoktak ámokfutni, mint 1900-ban New York utcáin...
Sokan hordanak kést ÖNVÉDELEMRE, sőt sok országban éles fegyvert, mégsem gyilkosok... (legalábbis egyelőre)
Zsopiale
@Shikari: Nagyon elszomorító, hogy vannak emberek akik képesek úgy leírni, kimondani ilyet, hogy nem fogják fel, hogy nem helyes. Ez a középkor barbár gondolkodásmódja, szemet szemért... Ezen a szinten vagy, de sajnos nem hinném hogy műveltségi alapon, hiszen látható, hogy tudsz fogalmazni, hanem sajnos pszichiátriai a gond, még akkor is, ha csak az érzelmi intelligenciád nulla... mivel az is pszichiátriai probléma. Lelki rokona vagy tehát egy pszichopata gyilkosnak, az ment csak fel, hogy te sem tehetsz róla... Ahogy Jézus mondá (akiben én nem hiszek): bocsásd meg neki atyám, nem tudja mit cselekszik...
csak úgy....
@Shikari: sosem lönélek le te bicskás tibi,max. fölpofoználak ha hadonászol a bicskáddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.