A felmérések szerint elégedett a magyar társdalom a koronavírus-járvány idején bevezetett kormányzati intézkedésekkel – mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatási igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató elmondta, a legutóbbi felmérésük szerint a megkérdezettek 78 százaléka gondolja azt, hogy a kormány járványügyi intézkedései jók voltak, s ugyanennyien vélték úgy, hogy szükség volt a veszélyhelyzet bevezetésére.

Hangsúlyozta, egyértelműen megbukott az az ellenzéki narratíva, hogy az Orbán-kormány diktatúrát akart kiépíteni azzal, hogy nem adja vissza a rendkívüli felhatalmazást.

Kiemelte, az ellenzék a családügyi intézkedésekhez vagy a migráció kezeléséhez hasonlóan ezúttal sem támogatta a kormányt, pedig ezekkel az emberek túlnyomó része egyetértett.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a magyar társdalom??? ja, hogy aki nem, az nem tartozik bele??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a magyar társdalom??? ja, hogy aki nem, az nem tartozik bele??? =))
Aki Én
Ez valóban nézőpont kérdése.
A fidesz házimozijában a fidesz közpénzből fizetett házielemzője dicséri a fideszt. Ez olyan hiteles.
ágimami
Azért szívesen megnézném azt a 78 %-ot, akiket megkérdeztek!! Habár lényegtelen, szerintem egyértelmű!!!:DDD
Tényleg NÉZŐPONT kérdése!!!
ágimami
@LindaRS75: Az a helyzet, hogy el lehetne húzni melegebb éghajlatra VÉGLEG!!!
Gyütt Mönt
Ebből az írásból jöttem rá, hogy nem vagyok a magyar társadalom része. Persze rájöttem, hogy ki volt az, aki engem kigolyózott: hát a Soros!
nezelodo
Nincs ezzel semmi baj, az MSZMP intézetei is elégedettek szoktak lenni az akkori kormány intézkedéseivel, csak azok nem reklámozták annyit magukat, mint a mostaniak. Érdekes lenne előásni abból az időből pl a Kövér munkáit, hogy ízelítőt kapjunk a párhuzamokból.
Namely
Érdekes, megint nem olvastam a fenti kommentekben, hogy mit kellett volna tenni, miért nem elégedettek.

Persze tudom, az a legjobb szórakozás, hogy búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, beeeeeee, böööfffff. Csak szokásosan, hozva az átlagmajom (átlagszavazó) szintjét.

A kormányzati intézkedések szerintem azt hozták, amit az átlagmajom itt is akart: lehetett rettegni, maszkot hordani, stb. Szerintem teljesen felesleges volt, itt is, mindenhol a világon. A svédek csinálták jól (nem gondoltam volna, hogy leírom ezt a mondatot 100 éven belül), a helyes válságkezelést egyedül ott láthattuk, amely megfelelt a tudományos tényeknek.
csipetke
A nézőpont szerint? Így már értem. Mindenki más szerint viszont amit a fidesz csinált,az elég karcsúra sikeredett. Orbán villogása a kórházakban,pózolás a repülőtéren a védőcuccok mellett:-szintén orbán,vagy szíjjártó.Operatív törzs:-senki nem érti,hogy mitől operatív két katona,meg a nyunyókás néni.Pózolás ismét:-védőeszközöket adományoznak boldog-boldogtalannak,eközben orbán azt mondja,hogy nem teszik kötelezővé a maszk-viselést,mert annyi nincs.A munkájukat vesztett emberek jótanácsot kapnak:-aki elveszti a munkáját,az igyekezzen másikat találni.Eközben pénztáros lölő,és a nemzeti töklámpás vejkó sokmilliárdot kapnak jacht-kikötőre.Elvonják az ellenzéki önkormányzatok bevételeinek nagyrészét,és fürjesbalázs felháborodik,hogy nem újítják fel a Lánchidat. Ők mindezt sikeresnek nevezik,felénk ezt katyvasznak hívják. A gazdaságmentő akciótervükről,a magukra hagyott nyugdíjasokról már ne is beszéljünk.A teljes felhatalmazás leple alatt magáncég államosítása,vagy kásler ámokfutása felháborító. A fidesz ügyködése egy nagy katyvasz
dr. prédikátor
ja hogy a fitymasz birkák 78% elégedett??? hát a többi???
Joker
Persze ,elégedett mindenki :-(((((((((( Többtízezer vállalkozás döglődik és kilátástalan helyzetbe kerültek millióak
biztos nagyon elégedettek . Én inkább füvet legelek ,télen pedig havat eszek mint hogy hozzátok forduljak
pitiáne alamizsnáért . Bukni fogtok !!! Már nem sok van hátra .
vitriol
VAJON A NÉZŐPONT HOL TALÁLKOZOTT A MAGYAR TÁRSADALOMMAL?
kereső
Ha ez igaz, akkor a magyar társadalom 78%-a romlott, érzéketlen,antihumánus, részvétlen. Nem akarom elhinni!!Az, hogy mindez igaz az orbán&Co-ra,de hogy a társadalom 78%-a ilyen lenne? , vagy ezt is csak a hivők között mérték?
kissé felnőttem
repkedünk az örömtől főleg hogy percenként drágul Z-ig minden csak a nyugdij marad nézőpont mellé nézett kissé vakok
Nessy
@csipetke: Nézőpont kérdése! Visszaadta már O.V. a teljhatalmát, vagy van még pár rendelet amit eddig nem nyújtott be Semjén az éjszaka leple alatt?
Jelzem a kormányfrakció a fene nagy felhatalmazás nélkül is mindent megszavaz, amire azt mondják, hogy meg kell szavazni! Hogy mire is mondott igent? Azt ne tessen megkérdezni, mert fogalma nincs róla. Esetleg a címét megjegyezte.
namihami
Vajon meddig lenne még a Nézőpont (sok közül egyik) igazgatója, ha nem ezt mondta volna? Danink nem hülye, ő nézőpontigazgató, szándékosan nem rúgatja ki magát a húsosfazék mellől.
Namely
@Horizont: Erre miből is következtettél? Ja, tudom, abból, hogy nem bőgöm a szokásos frázisokat (rohadtorbán, sorosahibás, rohadtzsidók, szemétnácik, stb).
Bár tudom, hogy idáig úgysem jutsz el az olvasással, de azért leírom, csak a nálad műveltebb olvasók kedvéért:
Onnan fogod észrevenni, hogy én vagyok az átlagszavazó, hogy Bokros Lajos a miniszterelnök, az ország fejlődik, az adóelkerülés szégyenné vált, a balos és jobbos tolvajok börtönben vannak, és Magyarország a régió k+f központja. És végre "Horizont" is beiratkozott az esti iskolába, hogy megtanuljon szöveget értelmezni, értelmesen érvelni és legfőképpen gondolkodni.
Namely
@Horizont: Sajnos nem tudok segíteni, csak két tanáccsal:
1. Mosd ki a szádat szappannal.
2. Menj vissza az iskolába, ahol megtanítanak értelmezni, gondolkodni, érvelni, a gondolataidat (amik akkor már lesznek) átadni.

UI: csak a gyekmekeidet sajnálom, hogy egy magadfajta, gyűlölettel teli nőtől kellett szülői iránymutatást kérniük. Sajnos Magyarországon nem ritkaság, ezért tart itt az ország.
Joker
@Namely: K..a 1xű eldönteni . Sajnos jó nagy kerek marhaságot írtál .11 08 kor :-(((((((((((((((((
Namely
@Horizont: Úgy látom egyik ötletem sem tetszik. Sem a gondolkodás, sem a szád kimosása.

Akkor további jó hányást, te úriasszony. Mehetsz vissza a csöveskocsmába, a többi, hozzád hasonló söpredék közé.
solidedge
Mert van a magyar társadalom ez a Fidesz-KDNP, meg a valódi magyar társadalom.
Joker
@Namely: Érvelek ! 1, Tuggyad hogy beszélsz . 2 Nem volt igazad mindenki osztja az észt ,fogalmad sincs konkrétan .
A baromságversenyben elől lennél te is. :-(((((((((((((((
Joker
@JenniferXU96: Saját farkadat rakjam a szádba ? + lesz :-) Ez nagyon jó .Ha-hha hha ha . 6almas !!! :-))))
Aki Én
@Namely: Önbizalom van dögivel, persze alaptalanul. Leírod a véleményed, érvek nuku, majd mikor más is leírja a véleményét, esetleg tényeket, akkor felháborodsz, érveket követelsz, személyeskedsz... A te véleményed a tiéd, senki nem igazolta. Másé miért lenne rosszabb? Értem a felháborodást, ha valaki butaságokat, valótlanságokat ír rendszeresen, tényeket hagy figyelmen kívül, szembe megy a forgalommal, látszik, hogy maga sem tudja miről beszél, de itt ilyen nem történt.
ómió
Na, még ez is az efftársi fejfájást szaporítja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.