Megsértette a sajtószabadságot Kövér László házelnök, mikor négy éve több médium újságíróját kitiltotta a Parlamentből - mondta ki az Európai Emberi Jogok Bírósága. Azóta az újságírók lehetőségei még korlátozottabbak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Se nem demokrata, se nem európai, se nem jogállami. Ezért van ő ott, ahol van.
Kövér: A fékek és egyensúlyok rendszere hülyeség, azt felejtsék el!
Kövér László korábban a parlamentben arról beszélt bíráknak, a bírói függetlenség nem abszolút és öncélú, valamint a bíró nem lehet független az államtól, annak "nem külső tartozéka".
namihami
@LindaRS75: Megvénültem, néhány csajjal, nővel találkoztam is életemben. De még egyiknek se volt puncijoja. Nem tagadom, kiváncsi lettem volna. És félek, hogy a Mama ennek az általam ismeretlen valaminek (?) a felfedezésére már nem fog keretet biztosítani.
Hülyén halok meg.
Eladott Ország
Egy kivénhedt bolsevik is megirigyelhetné. Autoriter, megkeseredett, szereptévesztésben fetrengő, önkontrollját veszített seggfej vagy, Kövér! A hatalomtól megrészegülve köpöd szemen soha nem volt demokrata elveidet, és mindenkiben ellenséget látsz. Ráadásul azt képzeled mindenkinek te vagy az apja, aki rendre utasíthat, és kedvére fenyegetőzhet, hogy mi lesz, ha nem esszük meg a spenótot. A mindenkin átgázoló hatalom birtokában úgy viselkedsz, mint egy sarokba szorított patkány. Nem csodálom. Aki minden idők legmocskosabb maffia pártjának oszlopos tagja, aki rombol, pusztít, csal, lop és hazudik, annak mindig ilyen vörös lesz a feje a dühtől, amikor számonkérik. A kedves felmenő "Szocialista Hazáért" kitüntetése révén felvételi nélkül jutott be az egyetemre. Hofi megmondta, hogy mi folyik Kövér szájából. Tehát várható volt a trágya felhalmozódás körülötte, csak még nem fulladt bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.