Június 20-ával szűnhet meg a veszélyhelyzet.

Ma a benyújtásra kerül az Országgyűléshez az a törvényjavaslat, amellyel az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy szüntesse meg a veszélyhelyzetet

– közölte Facebook-oldalán Varga Judit. Az igazságügyi miniszter ugyanakkor nemcsak azt tette egyértelművé, hogy továbbra is a kormány döntésén múlik tehát, hogy visszavonja-e az általa kihirdetett rendkívüli jogrendet, de elárult néhány részletet a kedd délutánra ígért javaslatról.

A törvény elfogadásával, számtalan európai országnál jóval előbb, várhatóan június 20-án a veszélyhelyzet kivezetésre kerül Magyarországon. A védekezés második szakaszában a hangsúlyt a munkahelyek megtartására, új munkahelyek teremtésére és a gazdaság újraindítására kell fektetnünk. Egyetlen magyar sincsen egyedül. Együtt sikerülni fog!

– írta Varga Judit.

Az Index emlékeztet, a legutóbbi Kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette, kedden benyújtják a törvénytervezetet, amely fenntarthatja néhány rendkívüli jogrendben hozott döntését a kormánynak, ezt követően pedig visszavonja a kabinet a járványügyi veszélyhelyzetet.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Designer
@JenniferXU96: A "webkamera" szóba hogyan került orosz / cirill "k" betű???
Joker
T Varga J ! Nem érzem hogy ne lennék egyedül ,no de mind1 . :-((((((((((((((((((((( Ez sem igaz mint sok minden más is csak kényxes trükk a Magyar ellen :-(((((((((((((((((((.
volvós
@JenniferXU96: ...takarodj innen büdös cigány román kurva, az AIDS-es anyádba !!!
balos
Szerényen kérdezném ettől a "szépotvaros.icsától",hogy a vírussal is közölték?
ómió
Na, má' megint? Eddig tart az "efftársi örökké"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.