A Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának és a járási hivatal vezetőjének jóhírnevét sértette meg, fejenként 400 ezer forintot kapnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
Az lehet, hogy kicsit erősen fogalmazott Márki-Zay, de az biztos, hogy a két büdös geci kipcsak* kurva (kicsit erősebben fogalmazva, mert megérdemlik - L'Oreal), úgy adott az olasz szemét behozatalára engedélyt, hogy tisztában voltak annak káros következményeivel.
Hogy nagylelkűen felajánlották a sérelemdíjat? Gondolom a csúszópénz ezért az ügyletért, a sérelemdíj összegének a többszöröse volt.

* - "A kipcsak nép agitációs.propagandai-DNS-ileg a román, a cigány, a metélt és a piréz néppel egy faj. Röviden fidesznyik."
DR Eric CARTMEN
@Shikari: Félreértetted ! IGAZAT MONDOTT ! Azt pedig a püffedt pávatáncos és csürhéje nem kedveli. ... mint ez köztudott.
SystemError
@Shikari: Ő a legnagyobb liberális!

" 2018. január 25-én a HVG Portré rovatában megjelent interjúban azt nyilatkozta, hogy a keresztény értékek támogatójaként soha nem azonosult sem a baloldallal, sem a Jobbikkal."

Jó nyugger riogatós, posztpörgetős napon. Aztán jó ebédet a kollégákkal...:)
csak úgy....
érthetö! fejenként 400 ezret ér a jó hírnevük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.