A városvezetés járványkezelését is kifogásolva Miskolc csődközeli helyzetéről beszélt a borsodi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón szerdán a közgyűlési Fidesz- és KDNP-frakció szóvivője.

Csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc, a Fidesz-KDNP városi frakciója hetekkel ezelőtt figyelmeztette Veres Pál (Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város) polgármestert és "a város vezetésére alkalmatlan csapatát", hogy ha így megy tovább, akkor Miskolc nem kerülheti el a csődöt – mondta Hollósy András.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:

felháborító az a sajátságos válságkezelési modell, amit a miskolci városvezetés a járvány idején folytatott és folytat most is

Hozzátette: nem elég, hogy "a zsúfolt és rosszul szervezett tömegközlekedés" helyzetét a mai napig nem tudták megoldani, már Miskolc több pontján nincs pénz a szemét elszállítására.

Kijelentette:

a város vezetése "elkótyavetyélte" a diósgyőri vár felújítására szánt másfél milliárd forintot, és alig 7 hónap alatt 7 milliárd forint hiány keletkezett.

A csőd a város kapui előtt van – hangoztatta Hollósy András.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ide vezet az elvonás. Egyébként Soros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Borzalmas ez a szemforgató farizeus hazug kormány! Az önkormányzatokat tudatosan akarják tönkretenni, hogy ezzel bizonyítsák, hogy alkalmatlanok! Orbán kicsinyes bosszúja október 13 ért! Remélem visszaüt 2022 ! Csak rájön ez a szerencsétlen ország, hogy akik a hatalmat gyakorolják nem az ő érdeküket képviselik, sőt a többség kárára kormányoznak!
namihami
@evacica: Nem fog rájönni. 2022-ben ennek a genetikailag cselédnemzetnek 2 millió határonbelüli és 600.000 eltartott határontúli szavazója, ügyes szavazatszámlálói és voksturizmusi rendszerével ismét behozza a Füstöst.
Azok kapnak pár kiló krumplit, tésztát, ezek a továbblopás lehetőségét. A kintiek pedig maradnak a jólbevàlt készpénznél.
evacica
@namihami: Sajnos! Orbán legalább azt is elérte, hogy az ember megutálja a határon kívüli magyarokat!Minden amihez nyúl csak bajt és kárt okoz!
namihami
@evacica: Ezeknek a ""határontúli magyarok""nak a nagymagyarsága azóta és addig fog tartani, amíg fejhetik a hazai adófizetőket. Abban a pillanatban, hogy bezár a bazár és nincs többé potyapénz, úgy fogják elfelejteni, mintha sose lettek volna a pénzcsap végén.
SystemError
Az öregekkel járó költségeket már letudták, most hogy a társadalmat és az önkormányzatokat szándékosan kivéreztették jöhet a meló második fel.

A rendszerváltás óta nem volt ebben az országban ilyen ordas eszmékkel rendelkező taknyos féreg banda. Takarítsuk el őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.