Amikor vádolt minket a LIBE Bizottság, akkor mindig kiderült, hogy hazugság - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy a Sieci lengyel hetilapban megjelent az a hír, hogy a LIBE Bizottság jelentésével kapcsolatban felmerült, hogy a jogállamisághoz kötnék az európai uniós támogatások kifizetését.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na Pubi erre most ki kért meg?

avagy mi is az, ami ártunk és qurmányunk számára „TELJESEN ÉRDEKTELEN”, legalább is a derék külgarázdánk feltáró vallomása szerint

Mottó:
„Sohase cselekedj a meggyőződésed ellenére,
még ha kérnek rá, akkor sem” - Albert Einstein

Sajtóbeszámolók szerint maga „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter számolt be róla, a hivatalos közösségi oldalán, hogy «a Sieci lengyel hetilapban megjelent az a hír, hogy a LIBE Bizottság jelentésével kapcsolatban felmerült, hogy a jogállamisághoz kötnék az európai uniós támogatások kifizetését.» … « A javaslat valószínűleg támogatást fog majd kapni az Európai Parlamentben. »”
A beszámolók kitérnem arra is, hogy „Szijjártó Péter a Facebookra feltöltött videón elmondja, hogy «a magyar kormány számára teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság» ”!
Csak, hogy tudjad Wazze: „Az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság, röviden LIBE Bizottság az Európai Parlament egyik állandó bizottsága, amely a polgári szabadságjogokért – beleértve az Európai Unió Alapjogi Chartájában felsorolt kisebbségi jogokat –, az igazságügyért és belügyekért felelős.”!
Érted Wazze? Ártunk és qurmányunk tesz nagy ívben:
a polgári szabadságjogokra,
az igazságügyre,
a belügyekre,
sőt a kisebbségi jogokra is! =))
Clavigo
Számomra meg az érdektelen ,amit ez a paripa arcú nyalóka pofázik...
Gauntlet
Hát ez az! Hogy ti népgyilkosok tesztek magasról minden jószándékú megjegyzésre, pedig azt mondják hogy a fény az alagút végén az egy vonat !!!
csipetke
Hírtv,és szíjjártó?Nem is lehet más,mint hazugság.Már régóta mondogatják,hogy a jogállamisághoz kötik az EU-s pénzeket.
Már épp illő lenne,ha ezt végre meg is tennék.Tudom,hogy akkor szívni fog mindenki,de a puhos legalább tudni fogja,hogy nem tehet meg mindent büntetlenül. Emellé még hab a tortán,hogy az EP elfogadta a Lex Mészáros javaslatot,így reméljük,hogy nem oda ömlik a pénz,ahova nem kéne.Bár ez a maffia-banda tuti kiagyal valami kiskaput,mert ezeknek az Isten pénze is kevés lenne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.