A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő és egy férfi ellen, akik a nő egy idős ismerősét rabolták ki, közel négy és félmillió forintnyi értéket szerezve.

A vádiratban foglaltak alapján a nő már többször takarított a közel nyolcvanéves sértettnél, így bizalmába férkőzött és a házát is kiismerte. Ezt kihasználva a nő és élettársának testvére 2020. január 6-án, az esti órákban maszkban és egy feszítővassal felszerelkezve megjelentek a férfinél.

A csengetésükre ajtót nyitó idős urat ellökték, majd a feszítővassal fenyegetve a nő élettársa értékei átadására szólította fel. Eközben a nő – kihasználva helyismeretét – összeszedte a házból a sértett euróban és forintban lévő spórolt pénzét, mintegy hárommillió forintot, továbbá összesen majdnem másfélmillió forint értékű aranyékszert.

Az elkövetők azonban ezzel nem elégedtek meg, így a sértett pénztárcáját is magukhoz vették, benne mindössze huszonháromezer forinttal. A két elkövető ezután a zsákmánnyal távozott a helyszínről, magára hagyva a bántalmazásuk következtében vállsérülést szenvedett sértettet.

Az ügyben a Dabasi Járási Ügyészség felfegyverkezve, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.