Büszkén osztotta meg Facebook-oldalán, hogy egyesek mennyire rajonganak érte.

Orbán Viktor érzelmes levél kíséretében kapott különleges maszkot egy rajongójától
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Egy fóti híve küldött szájmaszkot, nem is akármilyet.

Ezt a két maszkot nem annyira a vírus – inkább a sárdobálók elleni küzdelemhez készítettem Önöknek és küldöm szeretettel, nagyszüleim fohászával;

Segíts Öreg Östen, oltalmazz Boldogasszony,

a gonoszoktól ments meg Uram minket!”

- áll a kézzel írott levélben, amellyel együtt érkezett a maszk. Érdekesség, hogy a sorok körmölésének dátuma szerint több mint egy hónap alatt ért Budapestre a levél Fótról.

Kedves levelet hozott ma a posta. A legnagyobb megerősítést akkor kapjuk, amikor azok ismerik el a munkánkat, akikért dolgozunk

- írta válaszul Orbán, egy szívecskét is odabiggyesztve.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Orbán Viktornak sietve, a jeles ünnep előtt négy nappal már boldog születésnapot kívánt egy videóban Szikora Róbert és társasága.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
A levélbomba bezzeg sose kap ez a patkány. Remélem ez is csak egy hülye troll és tele van a maszk antrax spórával
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
A "" rááaajongónak " üzenem... Le is szophattad volna ennyi energiával,,ezt a gyökeret...,seggarc.
Gyütt Mönt
Ein Volk, ein Reich, ein Führer. Máig ható :(
luiz
A levélbomba bezzeg sose kap ez a patkány. Remélem ez is csak egy hülye troll és tele van a maszk antrax spórával
peterkelemen
Perelhetők a maszkiviselésre kötelező rendeletek aláírói. Kötelező maszkviselés. A teljhatalommal rendelkező Orbán Viktor rendelete. Magyar Közlöny (2020. évi 96. szám) 2. Általános védelmi intézkedések 2. § (2) Mindenki köteles üzletben történő vásárlás és tömegközlekedési eszközökön való tartózkodás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

Ez alapján már be is lehet perelni a magyar kormányt, akár személyesen Orbán Viktort, mivel ő ezt a törvény sk. aláírta. Ezzel tanúbizonyságot és elismerte, hogy fogalma nincse mit ír alá, de mégis aláírja magyarul egy felelőtlen gazember. Mindenkit kötelez holott ezzel súlyosan veszélyezteti az emberek egészségi állapotát és egyben azon betegek élethelyzetét, akiknek nincs segítségük. Akiknek nincs semmi segítségük azokat ezzel gyakorlatilag halálra ítéli hacsak nem segít nekik a helyi önkormányzat már pedig a helyi önkormányzatok sok esetben ki sem mennek az idős és beteg emberekhez ha azok nem jelentkeznek le náluk. A maszk kötelező viselése alól fel kellett volna menteni például a: légzési nehézségekkel szenvedő emberek, csecsemők és kisgyermekek, asztmás betegek, szívbetegek számára és még sorolhatnánk.
tudode
Vöt Ü'félesége is szegén legén, amikor az aratók után töreket szedegettek, és statisztaként mutogatta magát, a kisebbség között
.
----- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
.
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU
.
Azé ahho képes kikupálódott, a fasza gyerök, gömbölyded fickósan!!!
kokopelli
@peterkelemen: ...egyébként láttam egy idegennyevű műsorban,hogy a "maszkok" viselése bonyolultabb,
mint ahogy azt tudtuk!Az operáló orvos,és egy ápoló nővérke a jobb korházakban különböző maszkot hord,
a lehellet irányát nézve! Egy diódához hasonlította a maszkot! Én nem vagyok EÜ-is,de elhiszem!Nekem a
haverom két 3M (Minnesota Mining & Manufacturing Comp.) maszkot adott,amiben hiszek! A filléres masz-
kokról ő sem tart sokat! (;-))
Joker
Van 1 javaslatom ,össznépi pszihologiai vizsgálat legyen . mindenkinek kötelező részt venni innen és határon túl .
Akit labilisnak nyilvánítanak (mert ez nem nehéz dolog megmondani ,1 teszt kitöltése elég hogy kimondják ott baj van ) az nem szavazhat amíg ki nincsen kezelve . Ha politikus ,közszereplő ? nem
vehet részt közügyekben amíg 1 diplomás szakember nem nyílvánítja gyógyultnak . Hajrá !
csipetke
Hát igen.Az ilyen esetek bizonyítják,hogy még mindig milyen sok ember van,akiknek csak az m1-re telik,vagy még azt is el tudom képzelni,hogy ez a szenny és propaganda csatorna ingyen van.Sajnos sok embernek csak ez van,és akik ezt nézik,talán hajlamosak elhinni,hogy vezérlő csillagunk tényleg jó ember.Pedig még az ördög se vinné el,mert még az se bántja a saját rokonait
csipetke
@luiz: 14:29 Nincs olyan szerencsénk.
Eladott Ország
Bréking, megjelentek az O1G maszkok is a piacon.
fuggetlenhirek.info/wp-content/uploads/2020/03/o1g-maszk.jpg
A vezér állapota folyamatosan súlyosbodik. Valószínűleg már annyi orvos ment el ebből az országból, hogy egyszerűen nincs megfelelő szakember a kormány környékén, az elszabadult demagóg pedig teljes erőből rombol maga körül. Ott áll ő, a megviselt fizimiskájú nemzetmentő, aki Áder Jánoshoz jár mosolyórákat venni és Mészáros Lölötől lesi el a szem alatti szatyrok tenyésztésének leghatékonyabb módját. Szomorúan, de határozottan és eltökélten mondja bele a nemzet arcába, hogy bizony itt a kormány feladata az, hogy munkát adjon mindenkinek. Mondja ezt egy olyan országban, ahol még mindig nem lehet megélni egy átlagbérből, ahol elképesztően magas a dolgozói szegénység – például azért, mert a magas hozzáadott értéket igénylő munkahelyek helyett az összeszerelőipart preferálja a kormány és olyan bődületes összegekkel támogatja az olcsó munkaerő miatt idetelepülő ilyen üzemeket, hogy az elképesztő . Egy kormány dolga nem az, hogy munkahelyeket teremtsen, hanem az, hogy olyan gazdasági-jogi környezetet teremtsen, ahol a versenyszféra maga termeli ki a munkahelyeket. A gyűrött fejű géniusz szerető édesapja más vállalkozások nyakán taposva fejlesztette fel a vállalatbirodalmát, és kollégiumi haverja zsigerelte ki az országot éveken keresztül, sorra tarolva le a piacokat, fojtva meg a vállalkozásokat és amikor összeveszett ezzel a haverjával, akkor a kertszomszédja kezdett el mindenhez érteni. Ez a szomszéd viszi sorra a magyar vállalkozók és vállalkozások elől a megbízásokat, ő gáncsolja el a fejlődésnek még a lehetőségét is és mára ott tart, hogy azok a vállalkozások, amelyek nem nyalnak be tövig, még alvállalkozóként sem juthatnak megbízáshoz, mert a mangalicatenyésztő-gázszerelő az egyik cégével megnyert tenderre a másik cégével köt alvállalkozói szerződést.
Málna
@Clavigo: Te ajándék helyett így kedveskedsz annak, akit kedvelsz?
Málna
@peterkelemen: Csecsemőknek és kisgyerekeknek nem kell maszkot viselni.
Hogy tudsz ennyi baromságot összehordani?
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
peterkelemen
Átverés volt a rendkívüli jogrendről szóló törvény visszavonása >> www.youtube.com/watch?v=81g2BfJbk7Y
csetere
@Horizont: Már milliószor végignéztem mindent, de akkor semm találok sehol ilyen bélyeget. A levél más kézírással van írva, mint az aláírás. Antallnénak olvastam az aláírást, valami "motoszkál" a fejemben!
földlakó
Egy normális ember (vezető) lenézi a talpnyalóit.
nezelodo
Elhúzta a szülinap környékére a kézbesítést a posta, mert annyira azért nem rossz a kézbesítés, nekem a királyi posta legutóbb tíz nap alatt vitte a Balaton-felvidékről Fótra, igaz szét is tépték a borítékot, vajon mire lehettek kíváncsiak?
yazo64
Mitől különleges a maszk? Alig használt bugyogóból készült?
justhpeter
Ez a primitív benyalás nem az én ízlésem szerint való.
RonaGyuri
a cenzor ezt törölte:

444.hu/2020/05/28/ertse-mar-meg-vegre-mindenki-hogy-orban-viktor-ferfi

ugye miközben a büdös halfaroktől minden ócska szemetet enged!!!
emerencia
@kokopelli: Pedig itthon az a hőzöngés tárgya, hogy varrjál magadnak, az nem kerül semmibe. Az jó arra, hogy bemegyek a boltba és húsz perc alatt egyedül összeszedem a cuccot, távol tartom magam a többiktől és utána lefertőtlenítem a kezemet és az árut, vagy amelyiket nem lehet, azt min. 3 napig leteszem valahova, ahol nem ér semmihez. 12 órán keresztül mozogva dolgozva állandóan kitéve mások közelségének, igenis kell a minősített maszk szeleppel. Nekem sikerült 2 darab FFP2 kilégzőszelepes, egyszer használatos maszkot beszereznem, szesszel fertőtlenítem. Ha tönkremennek rendelhetek (kb. 2000 forint +1600 ft szállítási díj) mert itt a boltokban csak szelep nélküli van, az sem olcsón. Abban pedig csak fulladozhatok. Kb. mindenki röhög rajtam mert még pajzsot is hordok. Azt mondják, 63,5 évesen csak hisztizek, szerintük elég lenne a céges sebészmaszk, lehúzva a szájamról, ha már nagyon kellemetlen. A lényeg, hogy ott legyen a nyakamban mert kötelező.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a lényeg maradt le

bár kétség kívül van, vagy legalább lehet némi ráció ezekben az okoskodásokban

A HVGH adja közre, pontosabban csak beszámol róla, „a Republikon Intézet «Nők a közéletben: részvétel, attitűdök, pártválasztás» címmel készített legújabb tanulmányát”.
Nos az értekezés – legalább is a beszámoló szerint – nem vett figyelembe egy a téma szempontjából meghatározó momentumot. A politikusokkal szemben – okkal és joggal – kialakult fenntartásokat. Az a – sajnálatosan reális - kép, ami van a férfiúi, sőt igazából a macsó jelzőhöz kötődik, s talán még a szakálas nőnél is visszataszítóbb az átlag számára.
Ráadásul azt kell egyértelműen megállapítanunk, hogy a hazai női politikusok méh ennél is undorítóbbak.
Hogy csak a legfrissebb rémséget említsem:


(www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=391FB_IMG_1590057623910.jpg)
Pálinkás Pál
@kokopelli: ok...egyébként minek a maszk??? az utcán nincs járvány...,boltokban sem...ja hogy a vírus jelen lehet??..rendben,akkor ezek után a hátralévő életedet maszkban éled le??? komolyan mondom...teljesen elhülyült az emberiség...merkely professzor kimondta az igazat,rögtön parkolópályára tették...bezzeg szlávik , a fidesz házi virológusa csak úgy köpi magából a hülyeséget...nem a maszk ellen beszélek, hanem a kötelezővé tétele miatt...
KarenHW75
Nézze meg а webкаmeга mаszturbációs videóimat - ki​​s​sia​​.cl​ub
Gauntlet
ebből 25 napot a TEK kezei közt töltött a levél - volt kutyás vizsgálat meg minden.
kokopelli
A külföldi média csak azt latogatja,hogy a maszk A4-es,vagy A3-as formátumú volt!
@Horizont: fél Európa a "konzultáció" magyar értelmezésén röhög! Mi megbocsájtottunk apánknak is,
mert a sok füles amit nekünk adott, az t.k. anno konzultáció volt!...hiszen ő eldöntötte a szükségességét!...!
kokopelli
@Horizont: ... "..nem annyira a vírus inkább a sárdobálók elleni küzdelem..."!
Ezek a mondatok mármár a Goebbels-i szférákat súrolják...felűlről! Ki is az aktuális propagandaminiszter?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 18:08;Te csak a bűnöző és politikai prostituált csúti cigányoddal foglalkozzál és a KESMA-val.
www.generadormemes.com/media/created/xgsm37hp2xl5u1s0o7klh7z9el612h4zrvkvd5j5r8kg1g6jj090gngb2mosevva.jpg.pagespeed.ic.imagenes-memes-fotos-frases-graciosas-chistosas-divertidas-risa-chida-espa%C3%B1ol-whatsapp-facebook.jpg
Továbbá tájékoztatásul közlöm, hogy a komment tárgya: " Orbán Viktor érzelmes levél kíséretében kapott különleges maszkot egy rajongójától" Ha ezzel kapcsolatban nincs mondanivalód, takarodjál a fidesz birkái közé, vagy a jó qrva anyádba és nyald tovább a fidesz seggét, bégess tovább!
terlasz
A sárdobálás csak felüdülés lehet annak, aki tetőtől talpig szarban él.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Amíg nem volt maszk, a hatóság is azt mondta, hogy felesleges. Majd jött pár százmillió, meg gyártó gépsor, és kötelező lett. Biztos nem üzlet, hogy az eddig 30,-os maszk 300,-nál kezdődik.
Aki Én
@Shikari: Ha Karácsonyé a 45, akkor a többi orbáné. Ennyire egyszerű. Pont, mint te.
Aki Én
@Shikari: ...megint túlértékeltelek. Te egyszerűbb vagy :(
kokopelli
@Pálinkás Pál: ...ha maszk nélkül pillanatok alatt kivezetnek,vagy nem szolgálnak ki,akkor is te nyertél!?
SarahLZ91
Мost vettem szexi fehéгnеműt.
Akarоm látni? Látоgassоn el a wеbhеlyre --> k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m
Pálinkás Pál
@kokopelli: Hol??? hol vezetnek ki??? nem is szólva arról...hogy a legtöbb emberen csak optikai tunning a maszk...de nem válaszoltál a kérdésemre...maszkban fogod ezután leélni az életed???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.