Jövő keddtől teljes létszámmal végzik a fővárosi tömegközlekedési járatokon a jegyellenőrzést – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Jövő keddtől teljes létszámmal végzik a jegyellenőrzést a BKK járatain
Fotó: MTI/Máthé  Zoltán

A közlemény szerint a koronavírus-járvány kapcsán bevezetett intézkedések részeként a jegyellenőrök beosztását is módosítani kellett, de május eleje óta csaknem teljes létszámmal dolgoznak. "Az utasok döntő többsége becsületesen betartja az utazási szabályokat. Emellett azonban sajnos vannak, akik megpróbálnak visszaélni a járvány miatt megváltozott körülményekkel" – írta a BKK.

A közlekedési társaság jelezte azt is, hogy az elmúlt hetekben többször fordultak az utasok panasszal a BKK-hoz, miszerint még mindig vannak, akik utazásuk során nem tartják be a járvány miatt bevezetett alapvető egészségügyi előírásokat, például a maszkviselést, és az ideiglenes szabályokat.

Ezért a BKK elrendelte, hogy a jegyellenőrök munkájuk során kiemelten figyeljenek a másfél méteres védőtávolságra az utasok és saját egészségük megőrzése érdekében – olvasható a közleményben.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Összeszedték megint az " értelmiségi dolgozókat "...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
ElizabethVU77
Próbáltál máг valаhа a сybeгsex-еt?
Аdjuк egymásnak öгömеt ma estе!
----
ki​​s​sia​​.cl​ub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.