A rendőrök óriási számban vonultak ki.

Füstgránátot gyújtot, és a cigánybűnözésről skandált a Betyársereg a Deák téri tüntetésen

Körülbelül száz-kétszáz tüntető gyűlt össze csütörtök délután az Országos Roma Önkormányzat VII. kerületi, Dohány utcai székháza előtt, ahová a Deák Ferenc téri kettős gyilkosság után hirdetett tüntetés a Mi Hazánk mozgalom. A gyülekezést majdnem annyi rendőr biztosította, mint ahány tüntető vett részt rajta.

A rendőrség nem engedélyezte a tüntetést, mert szerintük gyűlésnek számít, amit a jelenlegi veszélyhelyzet alatt érvényes jogszabályok tiltanak. Novák Előd szerint viszont kegyeleti megemlékezést tartottak.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint a rendőrök gyorsan igazoltatták a beszédek előtt gyülekező csoportokat, és figyelmeztették őket, hogy a tüntetés nem engedélyezett.

A tüntetésen felszólalt Dúró Dóra és Toroczkai László is, majd felhívták mindenki figyelmét, hogy egyénileg vonuljanak a Deák Térre gyertyát gyújtani. Az Országos Roma Önkormányzat már korábban közölte, hogy kiürítik a székházukat. Egyébként pont a Pesti Srácok korábbi cikkéből derül ki, hogy a gyilkosság elkövetője nem volt cigány származású.

A néhányszáz felvonuló a Deák térre sétált, de a rendőrség sok embert nem hagyott csatlakozni hozzájuk. Többen füstgránátokat gyújtottak és azt kezdték el skandálni, hogy

Igenis van cigánybűnözés.

A gyilkosság helyszínén összegyűlt tömeg nagy részét ekkor már a Betyársereg tagjai adták, de sok fociszurkoló is volt. Párszáz ember gyűlhetett össze a helyszínen.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Gondolom a másfél milliós büntetések röpködtek. Gondolom én.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
1. gyújtott, tehát kettő darab té betű

2. cigánybűnözés van volt és lesz, csak nem úgy, ahogy ezek az ostoba, gyűlölködő rasszista barmok hazudozzák... ami a lényege, hogy nem országos van, hanem regionális, tehát vannak környékek ahol jellemzőek a romák által elkövetett bűncselekmények, mivel sokan laknak a környéken. pl böpö nyócker ugye, ami viszi a pálmát, de mondjuk a X sem panaszkodhat... aztán pedig jó néhány falu és kisváros az országban, ahol dominálnak az ilyen bűncselekmények, tehát kimondható hogy cigánybűnözés van. Pl Miskolc kivételesen ugyebár bár nagyváros, és van cigány bűnözés ott, sőt erre a városra leginkább jellemző, de itt sem az egészt városra, hanem bizonyos kerületei, aglomerációi...

3. van ezen kívül még nagyobb számú MAGYAR BŰNÖZÉS az országban, továbbá orosz bűnözés, szerb bűnözés, arab bűnözés és kínai bűnözés is... a romák által elkövetett bűncselekmények száma országos statisztikákba ezek közül nem kirívó... nem utolsósorban főleg piti lopások illetve garázdaságok, kárértékük országos gazdasági szinten szinte elenyésző,

4. ellenben a fehérgalléros bűnözés ill politikusbűnözés, oligarcha bűnözés, legalizált hatalmi bűnözés már picikét jobban látszik, csak annyira, hogy az egész országot megborította és az EU legszegényebb népévé tette a magyarokat
yazo64
A Vár elé kellett volna menniük skandálni...
ElizabethVU77
Kоmоlу кaрcsolаtокat keres?
Csаk itt valós egуedülálló lánуok készек kеvеrni!
----
ki​​s​sia​​.cl​ub
Gyütt Mönt
Kegyeleti megemlékezés füstgránát nélkül fabatkát sem ér.
lusta
Gondolom a másfél milliós büntetések röpködtek. Gondolom én.
namihami
@Gyütt Mönt: Az adja meg a kegyelet igazi zamatát. Füstgránát nélkül még az átszellemülés se lehet hiteles. Némi horog- és nyilaskereszt pedig emeli az összejövetel méltóságát.
Gyütt Mönt
@Alissica: a borotváltat utálom. Egy punci legyen természetes.
justhpeter
Kérdésem a belügyminiszterhez: Hány embert hány millióra bűntettek a rendőreink ? Vagy csak dudálni nem szabad, de a nácik felvonulása engedélyezett ?
KarenHW75
Нi mi a helyzet?
Volt tеgnаp а baгátоmmal.
Szeгеtnе szexet elkötelеzеttség nélkül.
-----
ki​​s​sia​​.cl​ub
kereső
" A rendőrök óriási számban vonultak ki"- vigyáztak rájuk?Másért nem lehettek ott, hiszen egy nem engedélyezett tüntetést nem oszlattak fel. Parancsmegtagadók? Vagy éppenhogy a látszat miatt nem volt engedélyezve, különben meg igen?Úgy tűnik, hogy a rendőrség most ez alkalommal, tényleg betartotta szlogenjét " szolgálunk és védünk".Szégyen.
DR Eric CARTMEN
Csoportosulási korlátozás van - betiltott tüntetés - a rendőrség meg nézte ?? GRATULÁLOK !
SarahLZ91
Pгóbáltál már vаlahа a cуbеrsех-et?
Аdjuk еgymásnак öгömet mа estе!
----
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.