Úgy tűnik a miniszterelnök videója alapján, hogy a focista nem tartotta be a 14 napos előírást.

Orbán Viktor leplezte le Dzsudzsákot: miért hagyhatta el hamarabb a karantént a focista? – videó

Korábban Orbán Viktor osztott meg egy bejegyzést a Facebook-oldalán, amivel leleplezte Dzsudzsák Balázst, akiről így kiderült, hogy nem tartotta be az előírt 14 napos hatósági karantént.

Dzsudzsák Balázs hamarabb hagyta el a hatósági karantént, ugyanis a 12. napon már lazán kávézgatott egy étteremben. A focista május 6-án érkezett Magyarországra az Egyesült Arab Emírségekből, ezt követően pedig – csakúgy, mint másoknak – 14 napot kellett volna eltöltenie karanténban. Ehhez képest a focista úgy gondolta, rá nem vonatkozik a szabály, aminek a megszegése egyébként ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbüntetést jelent.

Az RTL híradója megkereste a rendőrséget Dzsudzsák szabályszegésével kapcsolatban, ám ott kitérő, illetve nemleges választ kaptak a kérdésre. A rendőrség csak annyit volt hajlandó közölni, hogy elmondta, kik azok, akik mentesülnek a szabály alól. Mint kiderült: az ingázók, mezőgazdasági munka miatt utazók, a különös méltánylás alapján egyedi engedéllyel rendelkezők és a diplomáciai mentességet élvezők mentesülnek a hatósági házi karantén szabálya alól.

Úgy tűnik, a fentebb felsorolt, különös kivételek közül egyik sem igaz Dzsudzsákra. Ugyanakkor a külügyminisztérium elárulta, a magyar válogatott csapatkapitánya diplomata útlevéllel rendelkezik, lehet, ezért hitte Dzsudzsák, hogy diplomáciai mentességet élvez, holott a sportoló köztudottan nem lát el diplomáciai feladatokat.

Dzsudzsák menedzsere szerint a sportoló most senkinek sem akar nyilatkozni.

Forrás: RTL/Blikk

Kép: Orbán Viktor/Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ElizabethVU77
Ideje találni еgy állandó bаrátnőt. Sок egyedülálló hölgу vár itt > ki​​s​sia​​.cl​ub
Gyütt Mönt
Szegény Dzsudzsák, miből tudta volna kifizetni a bírságot?
Rockxy
nemtartottabe a duzsák!
édesjóistenem :(
rokker33
Ugyan már hányan tartották be ezt a karanténos szarságot?? Szerintem nem sokan csak akiket én ismerek és karantént kaptak azok sem tartották be ezt az amúgy felesleges marhaságot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.