BAZSÓ EZ JÓ GONDOLAT, KÁR HOGY NEM CSAK IDE ILLIK, SŐT!!! Szeptemberre megjelenhet az első azonnal beépíthető barnamezős lakóterületekről szóló kormányrendelet. Az építési szabályok egyszerűsítéséről szóló törvénymódosítást már júliusban hatályba léphet.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az indoklásban nagyon sok az igazság,

nagy, nagyon nagy kár, hogy egy ennél sokkalta relevánsabb esetben épp az ellenkezőjét teszik

A derék Népszava számol be róla, hogy „Szeptemberre megjelenhet az első azonnal beépíthető barnamezős lakóterületekről szóló kormányrendelet. Az építési szabályok egyszerűsítéséről szóló törvénymódosítást már júliusban hatályba léphet.”. A dolog elsősorban a fővárost érinti (levélben utasította a budapesti polgármestereket Miniszterelnökség), így okkal érdemes elgondolkodni azon, hogy hol is van az átb… a dologban. Azonban megszólalt az ügyben Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, a Portfolio portál online konferenciáján.
Nos mondott valami igencsak érdekeset: „az egykori, ma már zömében elhagyatott gyártelepekre, vasúti területekre a város aranytartalékaként kell tekinteni, hiszen zömében jó közlekedési kapcsolatokkal bíró városmag közeli zárványok”!
Igen ebben van ráció, sőt!!! Azonban igen nagy kár, hogy mikor a Városliget szétveréséről és beépítésről van szó valahogy ez nem ugrott be neki. Pedig – ha már szükségük van a jelenlegi épületekre Orbánéknak – a nyugati mögötti terület épp ilyen és kiválóan alkalmas lenne egy múzeumi negyed felépítésére!!! =))
1magyar
A sok putri helyett jó lesz ha olcsóbb jó minőségű, élhető lakásokat építenek. Ne mindenki a központban akarjon lakni.
verőce21
"...Az építési szabályok egyszerűsítéséről..."? - ez nehezen hihető, mert a vírusjárvány ideje alatt is, minden héten megjelent egy újabb szigorítás az építési munkákkal kapcsolatban!
verőce21
Egyetlen terméke lesz az "építkezési egyszerűsítéseknek", tömegesen megjelennek Mo.-on is a faládaházak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.