Az M0-s déli szektorában Szigetszentmiklós és Nagytétény között 30-35 perces menetidő-növekedéssel kell számolnia annak, aki az M1-es autópálya felé tart.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon, telítettek a sávok, lassú a haladás az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé, illetve az M0-s autóút déli szektorán, a terelésben, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Nagytétény között, ahol 30-35 perc a menetidő-növekedés.

- Az M85-ös autóúton, Csorna felé, Rábapatona térségében a 7-es km-nél egy személyautó és egy furgon ütközött össze. Az érintett pályaoldalt lezárták, a forgalmat megállították. A torlódás körülbelül 2 km-es. A rendőrség az M1-es autópálya csomópontjánál a 85-ös főút felé irányítja a forgalmat.

- A 710-es főúton, a 9-es km-nél egy műszaki hibás teherautó és annak vontatmánya vesztegel az út szélén. A jármű elfoglalja a fél útpályát, a mentés napközben várható. Fokozott figyelemmel közlekedjenek a jelzett szakaszon.

- Az M1-es autópályán újabb terelést építettek ki Tatabánya térségében. Az 54-es és a 64-es km között, mindkét oldalon sávelhúzással vezetik a forgalmat. A Tatabánya-Centrum csomópontot is lezárták, ezért a Győr felől érkezők csak egy csomóponttal később, a Tatabánya-Óváros csomópontnál tudják elhagyni a pályát, és ugyanitt tudnak felhajtani is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.