Két év javítóintézetre ítélték az iskolatársát hátba szúró lányt.

A Tatabányai Törvényszék pénteken jogerősen két év, javítóintézetben letöltendő büntetésre ítélt egy tizenhárom éves lányt, aki hátba szúrta tizenöt éves iskolatársát egy esztergomi gyermekotthonban – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Borbély Veronika helyettes sajtószóvivő tájékoztatása szerint

az elkövető 2019. december 29-én minden előzmény nélkül egy késsel a jobb lapocka alatti részen szúrta meg iskolatársát, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A tettes rendelkezett a bűncselekmény következményeinek felismeréséhez szükséges belátással, a késelést felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt indult eljárás hatálya alatt követte el.

A Tatabányai Törvényszék a bűncselekményt beismerő elkövetőre testi sértés miatt 2 év javítóintézeti nevelést szabott ki. Az ítélet jogerős.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SarahLZ91
Szeгеtne foгró szеrеtеttеl bеszélgetni?
А jó úton vagy!
-
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m
Ludas Matyi
Ebben sajnos vetkesek a nevelök is. Nem babusgatni kell az allami gondozottakat, hanem nevelni a szülök hianyaban. S hogy került hozza egy kes?
Gyütt Mönt
@Ludas Matyi: messzebbre nyúlik vissza a történet. A szülői nevelés hiánya ide vezet. Ilyenkor mindig megbüntetném a szülőket kötelesség mulasztás miatt.
Joker
Ennyi szalonnázó a világon nincsen ,jó lenne otthonhagyni a kést . Időben szóltam még talán . Aki hallja adja tovább .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.