Kisebb-nagyobb mértékben, de a kormány hatalmi ambícióit látta olvasóink döntő többsége a különleges jogrend mögött, ennek ellenére nagy részük betartotta a szabályokat. Május közepén kérdeztük oldalunk látogatóit arról, hogyan érintette őket a járvány, mit gondolnak a kormány, illetve a polgármesterek tevékenységéről. Most az utóbbi adatokat elemeztük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ebből is látszik,hogy orbánnak csak önös érdekből,a hatalma növeléséért kellett a teljes meghatalmazás,merthogy a 2/3-dal ugyanúgy tudtak volna mindent intézni.Nyilván az aljas kis törvényeiket,jogszabályaikat,amiket a rendeleti kormányzás ideje alatt hoztak,és kizárólag a kormány,azaz a fidesz érdekeit szolgálják,könnyebb volt meghozni úgy,hogy nem kellett megszavaztatni a parlamenttel.Bár a 2/3-dal eddig is elértek mindent.
RonaGyuri
Ha nincs ló jó a szamár is

Az ilyen közvéleménymatatás még akkor is véleményes, ha a szándék jó

Mottó, helyett:
Az angolszász médiában régebben a nagyobb portálokon az olvasói szavazások mellett figyelmeztetést tettek: ez nem tudományos vizsgálat, kizárólag a véleményt nyilvánító olvasóinkról szól

Fertály órája a hvg.hu „Karácsonynak négyest adtak, Orbánt inkább gyanakvással figyelték a hvg.hu olvasói ” címmel adott közre egy írást. Melyben „Noha a személyes adatfelvétellel dolgozó közvélemény-kutatók a járvány miatt nem tudták még felmérni a teljes lakosság véleményét, a hvg.hu május 11-14 között készített kutatásából kiderült, a válaszoló olvasóink többsége nem osztja Orbán Viktor véleményét.” alapján szerzett információkat ragozzák.
Nos azt kell mondjam – bár a rendszeres olvasóim ismerik megalapozott szakmai véleményemet az állítólagos tudományos vizslatásokról -, hogy még akkor is, ha igencsak relevánsnak tűnik amit mondanak, de nem sokkal megalapozottabb, mint ártunk és qurmányunk „a magyarok szerint” hivatkozása! =))
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.