Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

A színész-producer megkereste a Blikket, mivel elege lett abból, hogy ügye elhúzódik, s még mindig nem zárult le a nyomozás. Árpa Attilánál tavaly tavasszal tartott házkutatást a rendőrség.

Drogot kerestek, s bár nem találtak illegális szert, a nyomozós nem zárult le. Attila ennek ellenére szinte biztos abban, hogy vádat emelnek ellene, pedig az ügy már így is megviselte őt és a kedvesét is.

A legtöbb ismerősöm röhög ezen az egészen, hiszen tudják, hogy nem vagyok díler. Ami sokkal kellemetlenebb, hogy lehet, emiatt több felkérést, reklámkampányt is elbuktam az elmúlt időszakban. Mégsem ezen, hanem az igazságtalanságon buktam ki

– jelentette ki Árpa Attila.

A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után. A lányomnak, Amirának is el kellett magyaráznom, hogy miért voltak nálam rendőrök 

– tette hozzá.

Árpa nem értette, miért nála nyomoztak. Egy korábbi rendőrségi közlemény szerint a színész neve egy másik razzia során merült fel.

„Sosem tagadtam, hogy drogoztam, de nem vagyok díler! A házkutatás után megtudtam, névtelen feljelentés miatt jöttek ki hozzám. Már akkor tudtam, hogy egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. Fél évvel később kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt:

»én látom el az egész hazai celebvilágot droggal«. Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet”

– magyarázta Attila.

Árpa szerint az egész ügy mögött személyes bosszú állhat.

Sajnos biztos vagyok benne, hogy bár nincs ellenem semmijük, vádat fognak emelni, hiszen már túl sok idő és energia ment rá arra, hogy engem besározzanak

– tette hozzá.

Címlapkép: Facebook/Árpa Attila szakmai oldala

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Gyütt Mönt
Vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szabad tréfálkozni.
Málna
Előre mosakszik. Ügyes. De kötve hiszem, hogy vádat emelnének, ha nincs semmi bizonyíték.
Cicamama55
@Gyütt Mönt: Főleg, ha egy icurka-picurka alapja is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.