Szemben a baloldallal, nekik a gyerek az első.

A Fidesz még gyereknapi üzenetében is az ellenzéket szidja

A kormánypártok számára továbbra is a gyermek az első – közölte a Fidesz vasárnap, gyermeknap alkalmából az MTI-vel.

Az a céljuk – írták közleményükben –, hogy Magyarország családbarát ország legyen, és ezen a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak.

A baloldal politikájával ellentétben a válságkezelésnél nem a családokat sújtó megszorításokban hisznek, hanem abban, hogy a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni tették hozzá.

Ezt tartják szem előtt a koronavírus-járvány alatt is, amikor több családtámogatás elérését tették könnyebbé és hiteltörlesztési moratóriumot tartanak fenn, hogy ezzel is segítsék a családok szociális biztonságát – olvasható a közleményben.

Felhívták a figyelmet arra, hogy 2010 óta két és félszeresére emelték a gyermekes családok támogatását, és támogatják, hogy a jövő évi költségvetésben is tovább emelkedjen az erre fordított összeg, a járvány okozta gazdasági problémák kezelése mellett is. A gyermeket nevelők továbbra is számíthatnak a családi adókedvezményre, a csokra, az otthonteremtési támogatásokra, a babaváró támogatásra, a gyed extrára, a kisgyermekes édesanyákat segítő kedvezményekre, folytatódnak a bölcsőde- és óvodafejlesztések – részletezték.

Azt írták: támogatnak minden olyan intézkedést, amely segíti a gyermekvállalást, akár a meddőségi kezelésekkel vagy az örökbefogadás egyszerűsítésével is. "Emellett az a célunk, hogy tovább erősítsük a gyermekek és fiatalok védelmét."

Forrás: MTI

Kép: MTVA

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fidesznek a gyerek az első, méghozzá a saját gyerekük. Rájuk lehet íratni a lopott vagyonokat. Legalább ilyen fontosak a testvérek, mert ami már a gyerek nevén is sok, az mostantól mehet a testvér nevére méghozzá illeték nélkül.
Minden a családban marad, az ő családjukban.
A most munkájukat vesztett emberek családja nem számít, ők nem kapnak segítséget, annyit érnek, amennyijük van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.