Fontos változás jön, összeér az adatbázis.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na, erre kiváncsi leszek, megvalósul-e??? Már rég így kellett volna működnie!!
namihami
Csak nehogy az legyen a vége, hogy a polgármesteri hivatalban vagy a rendőri ellenőrzésnél a heresérv vagy a hüvelygomba állapotáról fog az illetékes érdeklődni.
Az ilyen ""összekapcsolások"" érdekes helyzeteket hozhatnak az összekapcsolt állampolgárok irányában. Valami hasonlóval már Hitler és Sztálin is megpróbálkozott volna, csak az akkori infrastruktúra ezt még nem tette nekik lehetővé.
Természetesen, nem az orvosi adatok kapcsolása ellen lenne averzióm. De ha egy adatbázis elkészül, az már csak a hatalom természeténél fogva, de hozza a többit és ki biztosít minket, hogy ezek nem lehetnek akár egy hivatalban vagy egy rendőrautóban (csak példa, de) bárki által szemlélhetők? Éppen az orbáni struktúra (?!?!) adna garanciát a félelmeim ellen? Mert eddig már bizonyított. És talán éppen ez lehet a félelem valós alapja.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.