„Magyarországon nem fordulhat elő, hogy egy emberi élet megmentése egészségügyi kapacitás kérdése legyen" – írta vasárnap Szijjártó Péter. A külügyminiszter posztja annak fényében igencsak ízléstelen, hogy az elmúlt hónapokban központi parancsra több tízezer beteget küldtek haza a kórházakból. Ráadásul az is közismert, hogy a veszélyhelyzeti intézkedések miatt, többen egészségkárosodást szenvedtek, mert nem kaptak megfelelő orvosi ellátást. Mindezek ismeretében, a következőket pötyögte a Facebook-oldalára:„Magyarországon időben megkezdték az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök beszerzését, így nem fordulhat elő, hogy akár egyetlen beteg ellátása is akadályba ütközzön a koronavírus-járvány bármely szakaszában. "És most figyeljenek, mert jön minden idők legpofátlanabb mondata:Mindannyian láttuk, hogy „milyen borzalmas jelenetek játszódtak le egyes dél-európai országokban", de ilyen Magyarországon nem történhet.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:36
Gyere bazmeg,vegyél elégtételt.
Tőkés feri román köcsög.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Tehát, ha az elmaradt kezelések miatt romlott valakinek az állapota, az libsi szar, és takarodjon a degenerált rokonaihoz haza. Lennél szíves megadni a címet, hova kell takarodni?
Clavigo
@Pegero: Majd kiöblíti,ha akarja,,,de csak is a trágyaszájú,tahó bayer és társai után..
Nessy
@Shikari: Azért érdekel még mindig, hogy hova kell takarodni, mert az elmaradt kezelések miatt sokat romlott a látásom, és ezt nem igazán lehet visszafordítani. Hátha ott jobb.
Nessy
@Shikari: Miután nagyon nem értek egyet sem Szijjártó. sem Kásler miniszterekkel , és ennek hangot is adok, Igaz, csak szűk baráti körben mondjuk el a nem éppen hízelgő véleményünket, akkor ha jól értem az libsi ugatás. Ergo ideje lesz szedni a sátorfámat! Már csak a pontos cím, vagy GPS koordináta hiányzik! Valóban, az én problémám nem a tied, és nem is kívánom, hogy találkozz vele. Nem vagyok rosszindulatú.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:58
Te román fos,takarodj te oda ahol születtél,vissza a románokhoz.
Vered itt a nyálad tőkés feri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.