Nagy valószínűséggel legtöbbünk számára a lakásban, házban nem igazán egyszerű elrejteni a technikai eszközöket, kiegészítőket, úgyhogy meg kell próbálnunk annyira integrálni az adott helyiségbe, amennyire csak lehetséges.

Hogyan helyezzük el a tévét az otthonunkban?

Fotó: Pixabay

Bár vannak olyanok, akik teljesen kivonták a televíziót az életükből, azért még mindig többségben vannak azok, akiknek a lakberendezési döntései során a televízió elhelyezésével is meg kell birkózniuk. A TV-t megfelelő helyre tenni anélkül, hogy a bútorok elrendezésében vagy a lakberendezésben ne kelljen kompromisszumot kötni, néha komoly kihívás lehet, úgyhogy jöjjön most néhány tipp televíziónk minél jobb elhelyezéséhez.

A hely meghatározásánál nagyon fontos, hogy legyen áramforrásunk is, de ne csak egy, hanem a televízió kiegészítői számára is legyen megfelelő számú konnektor. Szintén befolyásolja a hely meghatározását az, hogy hol vannak az ablakok, hiszen nem igazán egészséges úgy tévét nézni, hogy közben a képernyőt süti a nap. És mindenképpen szemmagasságban legyen a készülék, semmi esetre sem lejjebb vagy feljebb.

Ha nem szeretnénk, hogy a televíziónk központi helyen legyen a lakásban, házban, akkor próbáljuk meg elrejteni, mondjuk egy olyan polcon, amelynek van ajtaja, vagy építtessünk elé elhúzható lapot és így tovább. Ha így is döntünk, a könnyű hozzáférhetőség nagyon fontos ilyenkor is. Ha nem tudjuk vagy akarjuk ennyire elrejteni a készüléket, akkor mindenképpen integráljuk bele a házunk, lakásunk általános kinézetébe, tehát vegyük körbe polcokkal, tárgyakkal, ellenkező esetben nagyon el fog ütni az egész ház hangulatától.

Napjaink egyik nagy televíziós trendje az, hogy a kandallóra vagy annak párkányára teszik a televíziót, de lakberendezők szerint ez nem túl jó megoldás. Ha mindenképpen szeretnénk a televíziót és a kandallót kombinálni, akkor síkképernyős TV-t válasszunk és próbáljuk ne a kandallóra, hanem afölé felfúrni a falra. Konyhában mindenképpen el kell rejteni a televíziót, ebbe a helyiségbe célszerű kis készüléket választani.

Nap mint nap

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@simmering73: A heti orbániádák idején a magunk felé fordítás helyett az ablakon kidobás a megfelelő elhelyezés.
De a háttalülés és nembekapcsolás is célravezető lehet.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.