A működéstől a finanszírozásig megújítaná az alapellátás jelenlegi rendszerét a Magyar Orvosi Kamara frissen közzétett javaslata, amelyet a belügyminiszter kérésére vittek a napokban Pintér Sándornak. Egyetlen dolog viszont kimaradt belőle, és meglepő módon éppen az, ami miatt a belügyminiszter egyáltalán nekilátott az ágazat „átvilágításának”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezek tényleg olyan javaslatok, melyek beteg centrikusak és orvos centrikusak egyszerre. Sőt, egy minilabor sem lenne ördögtől való a csoport praxis esetében. Különösen ott, ahol egy labor vizsgálatért a legközelebbi városba kell utaznia a betegnek,ha éppen akad olyan busz vagy vonat járat, amivel időre tudna menni!
csipetke
Már épp illő,hogy rendberakják az egészségügyet.Azt tudom,hogy kásler egy miatyánkot se ér,nem is értem,miért nem rúgták ki a francba.Bár most,hogy mindent kivettek a kezéből,kárt már nem tud csinálni,de bosszantó,hogy még ott sertepertél nemkevés közpénzért.Hogy pintér mit keres ott,sose fogom megérteni.A belügy,és az EÜ baromi messze vannak egymástól.És ha már pintér átvilágítja a kórháziakat,mindjárt átvilágíthatná a gazdáját is,miután orbán még soha nem esett át átvilágításon.Lehet,hogy érdekes dolgok derülnének ki
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.