Bevezetné a kormány az iskolaőrség intézményét – az iskolaőrök rendőrségi állományban lesznek, és számítanak arra, hogy a nyugállományban lévő rendőrök közül is visszatérnek ide. Az egyik tanárszervezet úgy látja, hogy csak átmeneti enyhülést hozhat az intézkedés, ugyanakkor azt elismerik, hogy néhány helyen szükség lehet beavatkozásra. Kunhalmi Ágnes beszélt a döntés szakmai és politikai hatásairól. Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Start című műsorában elmondta, hogy maga az ötlet korábban is felmerült. Kunhalmi úgy véli, a Fidesznek egy visszatérő politikai eleme, hogy társadalmi, pedagógiai problémákat erőszakkal akar megelőzni, megoldani. A politikus szerint, 2012-ben is azt mondta a szakma, hogy azt a gyereket, aki mellé rendőrt állítanak, egy életen át el fogja kísérni a rendőr. Mert nem lehet olyan konfliktusokat rendőrrel megoldani, amelyeknek sokszor családi gyökerei vannak. A rendőr mindig az utolsó eszköz, amelyhez az államnak nyúlnia kell – jegyezte meg a politikus.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
RonaGyuri
A kommentelőknek vannak ötletei

egy az iskolaőrségről szóló cikk kapcsán jött ötletekből a legjobbak:

„Iskolaőrség, parlamenti őrség...mi jöhet még? Munkásőrség fociszurkolókból.”
illetve
„még plébánosok fölé is fognak templomparancsnokokat rendelni!”
és egy frappáns:
„Milyen jó példamutatás a kúrmány részéről, hogy a fideszes farkas flóri BIZONYÍTOTTAN VISSZAESŐ BŰNÖZŐ, és még mindig szabadlábon van...”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.